Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στη Νίκαια, με έναν 64χρονο άνδρα να σκοτώνει τον γαμπρό του και στη συνέχεια να βάζει τέλος στη ζωή του.

Υπενθυμίζεται πως ο 64χρονος με μία δίκανη καραμπίνα πυροβόλησε εν ψυχρώ τον γαμπρό του, την ώρα που έβγαινε από το γκαράζ του σπιτιού του, για να πάει στην δουλειά του. Μετά τον πρώτο πυροβολισμό το θύμα έπεσε κάτω και τότε ο πεθερός του, τού έριξε τη χαριστική βολή. Μπροστά στην εν ψυχρώ δολοφονία ήταν το 4χρονο παιδί του 40χρονου, το οποίο είδε τον παππού του να σκοτώνει τον πατέρα του.

Στο σημείο βρέθηκαν αμέσως η σύζυγος του θύματος και κόρη του δράστη, καθώς και ο πατέρας του 39χρονου, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν όσα είχαν συμβεί.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czj6kzoffujl)

Δολοφονία στη Νίκαια: Οι μαρτυρίες των γειτόνων για τα τρομακτικά λεπτά του φονικού σοκάρουν

Η εκπομπή του MEGA «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» μίλησε με αυτόπτες μάρτυρας που βρέθηκαν στη γειτονιά του φονικού στη Νίκαια, αλλά και με την πρώην σύζυγο του δράστη.

«Βλέπω κάποιον να φοράει σκούφο και να κρατάει καραμπίνα. Μετά ακούω έναν δεύτερο πυροβολισμό και έπειτα από αυτό τα ουρλιαχτά σταμάτησαν… προφανώς ήταν του θύματος. Ακούω τη γυναίκα του θύματος από το μπαλκόνι να φωνάζει: ‘Στέλιο, Στέλιο, έμπα μέσα. Βοήθεια! Βοήθεια!’.

Βλέπω τον δολοφόνο να φεύγει προς τα επάνω, να επιστρέφει ξανά πίσω, να κοιτάει προς το σπίτι του θύματος και ακούω έναν τρίτο πυροβολισμό… προφανώς ήταν ο πυροβολισμός της αυτοκτονίας» περιέγραψε κάτοικος της περιοχής.

Το σημείωμα - Είχε σχεδιάσει τη δολοφονία

Από τα πρώτα στοιχεία φαίνεται ότι ο 64χρονος είχε σχεδιάσει εδώ και ημέρες τη δολοφονία, ενώ είχε πάρει και την απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του.

Το σενάριο αυτό ενισχύεται από το γεγονός ότι στο αυτοκίνητό του, εντοπίστηκε και ένα ιδιόχειρο σημείωμα. Σε αυτό είχε γράψει ότι το όχημα και όλα τα πράγματα που βρίσκονται μέσα σε αυτό τα αφήνει στον γαμπρό της αδερφής του.

«Τα πράγματα που βρίσκονται στο αυτοκίνητο ανήκουν στον… Να του τα παραδώσετε. Όταν πεθάνω θέλω να με θάψετε, όχι να με κάψετε».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czj83hlo6euh)

Δολοφονία στη Νίκαια: «Ευθύνονται αυτοί που τον άφησαν να κυκλοφορεί ελεύθερος»

Μιλώντας στο MEGA, η Αλεξάνδρα Τσουκιά αποκάλυψε ότι τόσο η ίδια όσο και η μητέρα της είχαν δεχθεί απειλές για τη ζωή τους από τον 64χρονο και πριν λίγο καιρό είχαν πάει στη Θεσσαλονίκη και είχαν κάνει σχετική καταγγελία στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης.

Δόθηκε εντολή να οδηγηθεί σε ψυχιατρεία στη Σταυρούπολη, ωστόσο λίγες ημέρες αργότερα τον άφησαν ελεύθερο.

«Εγώ από ποιον να ζητήσω ευθύνες τώρα;» λέει η τραγική μητέρα δύο παιδιών που έχασε τον σύζυγό της.

«Το αμάξι ήταν εκεί μία εβδομάδα. Μετά από δύο ημέρες υπέγραψαν πως είναι καλά και δεν διατρέχουμε κίνδυνο. Αύριο μπορεί να είναι μία άλλη μάμα με το παιδάκι της» είπε.

Η απάντηση του ψυχιατρείου

Η εκπομπή του MEGA «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» επικοινώνησε με το ψυχιατρείο, στο οποίο νοσηλευόταν ο δράστης, ώστε να δώσουν τη δική τους απάντηση. Ωσότου, αυτό που είπαν είναι πως «δεν είναι εφικτό να δώσουν κάποιο πληροφορία λόγω Σαββατοκύριακου και να καλέσουν και πάλι από Δευτέρα».

Παράλληλα, στην εκπομπή του MEGA μίλησε και η πρώην σύζυγός του δράστη.

«Αυτός ο άνθρωπος ήταν πάντα κακοποιητικός, χειριστικός και εκδικητικός. Επειδή έμεινε μόνος του και έχασε τα λεφτά, τα δικά μου, δεν τα έβαλε ποτέ με τον εαυτό του πως φύγαμε εξαιτίας του, αλλά με όλους τους άλλους αλλά πιο πολύ με τα παιδιά, πως με έπεισαν να φύγω. Με απείλησε και πήγα στην αστυνομία και πήγαμε στο εισαγγελέα Θεσσαλονίκης. Του έκαναν εξετάσεις και είπαν πως δεν έχει τίποτα, είναι καλά και από εκεί και πέρα είναι ο κακός χαρακτήρας του» είπε η γυναίκα.