Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Παρασκευής στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης, όταν ένας 53χρονος άνδρας άνοιξε πυρ μετά από αψιμαχία που είχε με άλλο άτομο σε καφενείο της περιοχής.

Ειδικότερα, και σύμφωνα με το τοπικό μέσο thestival.gr, ο 53χρονος Ρομά βρισκόταν σε καφενείο της περιοχής, όταν για άγνωστο λόγο, ξεκίνησε ανάμεσα στον ίδιο και άλλον θαμώνα ένας έντονος διαπληκτισμός, με τον 53χρονο να αποχωρεί από το σημείο προκειμένου να μεταβεί στο σπίτι του, από όπου πήρε ένα πιστόλι.

Στη συνέχεια, ο άνδρας επέστρεψε στο καφενείο της Θεσσαλονίκης με το αυτοκίνητό του, και ξεκίνησε να πυροβολεί, χωρίς, ευτυχώς, να υπάρξουν τραυματίες.

Διαβάστε ακόμα: Νέο οπαδικό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη: Απείλησαν ανήλικο γιατί φορούσε μπλούζα ομάδας

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη στην οικία του ο δράστης

Όπως αναφέρει το thestival.gr, οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ συνέλεξαν πληροφορίες και εντόπισαν τον δράστη στην οικία του, όπου και του πέρασαν χειροπέδες.

Οι ίδιοι κατάφεραν να εντοπίσουν και το όπλο που είχε ο δράστης, το οποίο είχε κρύψει ο ίδιος σε παρακείμενη οικία. Επίσης, εντοπίστηκαν δυο γεμιστήρες και αρκετά φυσίγγια. Σε βάρος του συλληφθέντα θα σχηματισθεί δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

thes-4_jpg
thes-2_jpg
thes-1_jpg
thes-3_jpg