Η δράση της αδίστακτης συμμορίας μαφιόζων που διακινούσε εκατοντάδες τόνους κοκαΐνης στην Ευρώπη θυμίζει κινηματογρφική ταινία.

Οι αδίστακτες συμμορίες των δυτικών Βαλκανίων που διακινούν εκατοντάδες τόνους κοκαΐνης σε ολόκληρη την Ευρώπη, βρίσκονται πίσω από δύο διπλές δολοφονίες που διαπραχθήκαν το 2020 σε Βάρη και Κέρκυρα με θύματα τέσσερις Σέρβους μαφιόζους.

Το MEGA παρουσιάζει βίντεο ντοκουμέντο από τη μαφιόζικη δολοφονία που έγινε στην ταβέρνα στη Βάρη. Στο βίντεο φαίνονται οι τέσσερις εκτελεστές να κατευθύνονται στην ταβέρνα όπου βρίσκονταν οι δύο Σέρβοι και τους εκτελούν.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czim4bsbqylt)

Μάλιστα, ένας από τους εκτελεστές τους είχε 4 χρόνια στρατιωτική εκπαίδευση και συμμετείχε στην παραστρατιωτική ομάδα «Wagner».

Το MEGA εξασφάλισε ακόμα ένα βίντεο ντοκουμέντο από την διπλή εκτέλεση στην Κέρκυρα. Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι εκτελεστές φτάνουν με δύο τετράτροχες μοτοσυκλέτες, φορώντας μακρυμάνικα ρούχα παρά το γεγονός πως είναι καλοκαίρι. 

Εκτελούν τα δύο μέλη και διαφεύγουν. Σημαντικό ρόλο για να γίνουν αυτές οι δολοφονίες έπαιζε ένα άτομο που είχε τον ρόλο του πληροφοριοδότη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czimnc0rbw3l)


Δεύτερο βίντο ντοκουμέντο 

Σε βίντεο που μετέδωσε το OPEN φαίνεται η ομάδα των Σέρβων να περνά από δρόμο, λίγο πριν βρεθεί έξω από την ταβέρνα και εκτελέσει τους Σλοβένους. Μετά από λίγο περνούν ξανά, τρέχοντας για να φύγουν.