Σοκ στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Ερμού, όπου νωρίτερα βρέθηκε μια γυναίκα, σχετικά νεαρής ηλικίας, τραυματισμένη με αιχμηρό αντικείμενο. Τη γυναίκα εντόπισαν περαστικοί, οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία.

Έναν ύποπτο για την επίθεση στην Ερμού προσήγαγαν οι Αρχές - Δεν δείχνει να διατρέχει κίνδυνο η γυναίκα

Στον πλέον κεντρικό δρόμο της Αθήνας η νεαρή γυναίκα έπεσε θύμα επίθεσης και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρει ένα βαθύ τραύμα στην πλάτη, πιθανότατα από μαχαίρι. Περαστικοί υπέδειξαν στους αστυνομικούς έναν ύποπτο άνδρα, ιρακινής καταγωγής, σύμφωνα με τα έγγραφα που φέρει επάνω του, ο οποίος και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα. Τα κίνητρα της επίθεσης, προς το παρόν, παραμένουν άγνωστα, εάν δηλαδή πρόκειται για ληστεία ή κάτι προσωπικό. Ο χώρος στη συμβολή της Ερμού με την οδό Φωκίωνος έχει αποκλειστεί και ερευνάται από τις Αρχές.

Η γυναίκα μεταφέρεται αυτή την ώρα στο νοσοκομείο και σύμφωνα με την πρώτη εικόνα των διασωστών του ΕΚΑΒ, φέρει ένα βαθύ τραύμα ψηλά στην πλάτη. Προς το παρόν, η κατάσταση της υγείας της δεν δείχνει να διατρέχει κίνδυνο, καθώς έχει σταθεροποιηθεί.