Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι κάτοικοι του Λεκανοπεδίου το πρωί της Παρασκευής (1/3), με την κίνηση στους μείζονες οδικούς άξονες της πρωτεύουσας να είναι αυξημένη. Λίγο μετά τις 10:00 το πρωί, η Λεωφόρος Κηφισού παραμένει μποτιλιαρισμένη, με προβλήματα στην κυκλοφορία να παρατηρούνται και στα δύο ρεύματα, ενώ με χαμηλές ταχύτητες κινούνται οι οδηγοί και στο κέντρο της πόλης, με προβλήματα να παρατηρούνται στη Σταδίου και στη Βασιλίσσης Σοφίας. Αρκετή είναι η κίνηση και στις Λεωφόρους Αλεξάνδρας και Μεσογείων, ενώ στο «βαθύ» κόκκινο είναι και η Κηφισίας. Συμφόρηση παρατηρείται και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Η κίνηση στους δρόμους του λεκανοπεδίου λίγο πριν τις 10:30

kinisi-1-3-2024

Δείτε live την κίνηση ΕΔΩ

Δείτε το δελτίο κίνησης από την Τροχαία για την Αττική ΕΔΩ

Δείτε το δελτίο κίνησης από την Τροχαία για την Θεσσαλονίκη ΕΔΩ

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου


Παράλληλα, έληξε ο συναγερμός που σήμανε στην ΕΟ Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος της Κακιάς Σκάλας, για πυρκαγιά σε ΙΧ που κινείται με υγραέριο. Οι πυροσβέστες δεν χρειάστηκε να κάνουν κάποια ενέργεια και η κίνηση στο σημείο αποκαταστάθηκε. Σημειώνεται πως νωρίτερα η κυκλοφορία διεκόπη στο 54ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς την Αθήνα, με την Τροχαία να πραγματοποιεί εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω του κόμβου Κινέτας προς την παλιά Εθνική οδό.


Σε ό,τι αφορά την Αττική Οδό, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, σημειώνονται καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα 10΄-15΄από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας.