Τα μέλη της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα αναμένουν αστυνομικοί και πυροσβέστες προκειμένου να ανασύρουν τη σορό ενός άνδρα που εντοπίστηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί στο φράγμα του Φλόκα στην Ηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από κάτοικο της περιοχής πως εντόπισε μια σορό, πιθανότατα άνδρα, να βρίσκεται εγκλωβισμένη ανάμεσα σε κλαδιά και κορμούς μέσα στο φράγμα. Το σημείο όπου εντοπίστηκε το μακάβριο εύρημα είναι δυσπρόσιτο για αυτό τον λόγο κλήθηκαν στελέχη της 6ης ΕΜΑΚ προκειμένου με ειδικό εξοπλισμό να φτάσουν στο σημείο και να ανασύρουν τη σορό.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των αρχών οδηγούν στο συμπέρασμα πως ενδεχομένως να πρόκειται για τον αγνοούμενο αυτοκινητιστή Νίκο Αναστόπουλο, ο οποίος μαζί με τη σύντροφο του, είχαν παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά χειμάρρου στην είσοδο του χωριού Πλουτοχώρι Ηλείας.

Η άτυχη γυναίκα είχε εντοπιστεί νεκρή λίγες ώρες αργότερα, ενώ από τις 15 Ιανουαρίου μέχρι σήμερα, τα ίχνη του άτυχου Νίκου είχαν χαθεί. Επί ημέρες πυροσβέστες, αστυνομικοί, ιδιώτες και διασώστες αναζητούσαν τον αυτοκινητιστή δίχως όμως αποτέλεσμα, καθώς τα νερά του χειμάρρου παραμένουν σε ψηλά επίπεδα εξαιτίας των συχνών βροχοπτώσεων.

Μόλις ανασυρθεί η σορός του άνδρα, θα οδηγηθεί στο νεκροτομείο της Πάτρας, όπου θα πραγματοποιηθεί εξέταση DNA προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πρόκειται όντως για τον αγνοούμενο Νίκο Αναστόπουλο ή για άλλο πρόσωπο.