Εξελίξεις στην υπόθεση της οικογένειας Παλαιοχριστιανών που ζούσε σε λαγούμι στην Κορινθία φέρνουν οι δικαστικές αποφάσεις. Ο 45χρονος Μανώλης, ο οποίος φέρεται ως αρχηγός της οικογένειας, έλαβε αναβολή για την δίκη του, ενώ παράλληλα έκανε νέες δηλώσεις για την πατρότητα του παιδιού της κόρης του.

Ο 45χρονος αναμένεται να προσαχθεί όταν δοθεί εντολή για τεστ DNA, κατάσταση στην οποία τόνιζε αντίθεσή του, λέγοντας πως διαφωνεί με την όλη διαδικασία και επικαλείται λόγους «πίστης».

Ο πατέρας του παιδιού

Νέο άνθρωπο κατονόμασε ως πατέρα του παιδιού της κόρης του ο παλαιοχριστιανός Μανώλης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

Σύμφωνα με όσα είπε αυτή τη φορά ο 45χρονος ο πατέρας του παιδιού της κόρης του είναι «ένα παιδί που βρισκόταν κοντά στον Κλεομένη».

Παράλληλα ο παλαιοχριστιανός Μανώλης ανέφερε πως φιλοξενείται από έναν φίλο του ωστόσο δεν έχει εμφανιστεί η σύζυγός του, Σεβαστή, και τα παιδιά τους.

Να σημειώσουμε πως τις προηγούμενες ημέρες ο Μανώλης τόνιζε πως δεν ασχολείται με τα προσωπικά της κόρης του, καθώς «είναι ενήλικη», μετά ανέφερε σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, πως είναι το «πατέρα Κλεομένη» για να φτάσουμε σήμερα στο «είναι ένα παιδί κοντά στον Κλεομένη».