Εντολή για εκκλησιαστικές ανακρίσεις έδωσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, για να διερευνηθεί το περιστατικό με τον Αρχιμανδρίτη και πρόεδρο του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ι. Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως, π. Σεραφείμ Δημητρίου.

Συγκεκριμένα, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έδωσε την εντολή μετά τον σάλο που προκλήθηκε, όταν ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου αρνήθηκε στον Παύλο Χρηστίδη να παρευρεθεί σε κοπή πίτας επειδή ψήφισε τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ενώ και με ανάρτησή του, τον στοχοποιούσε.

Υπενθυμίζεται πως όλα ξεκίνησαν με αφορμή την παρουσία του βουλευτή σε κοπή πίτας του συλλόγου Αρκάδων της Ηλιούπολης. Ο αρχιμανδρίτης αφού καταφέρθηκε εναντίον του κ. Χρηστίδη επειδή ψήφισε το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων, καθυστέρησε την κοπή της πίτας μέχρι να αποχωρήσει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ. Μάλιστα, ο αρχιμανδρίτης αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο γεγονός μέσω του λογαριασμού του στα social media.

 

serafim-dimitrioy__1_

Επιπλέον, ο Αρχιμανδρίτης είχε άγρια κόντρα με την Κατερίνα Καινούργιου όταν βγήκε να μιλήσει στην εκπομπή της, με την παρουσιάστρια να τον «κλείνει».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czfq7tkcwoj5)