Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία του γιατρού στην Αγία Βαρβάρα από τον πεθερό του.

*Διαβάστε εδώ: Αγία Βαρβάρα: Οι δύο αδελφοί της συζύγου του άτυχου γιατρού στέκονται στο πλευρό της - Καταθέτουν εις βάρος των γονιών τους


Αγία Βαρβάρα: Μιλούσε με τον άντρα της στο τηλέφωνο τη στιγμή που τον πυροβολούσε ο πατέρας της

Όπως αποκάλυψε το TLIVE, ο γιατρός μιλούσε στο τηλέφωνο με τη γυναίκα του, τη στιγμή που ο πατέρας της σήκωσε το όπλο και τον πυροβόλησε.

Μάλιστα, όπως μετέδωσε η ίδια εκπομπή, λίγα λεπτά πριν το φονικό και ενώ η σύζυγος μιλούσε με τον γιατρό στο τηλέφωνο, φέρεται να άκουσε τη μητέρα της να λέει στην κόρη της «πού πας με τον ψυχάκια;».

Στη συνέχεια, η ίδια φέρεται να άκουσε τη μητέρα της, όπως είπε στην κατάθεσή της, να φωνάζει «ρίξ' του, ρίξ' του».

Συνεπώς, η μαρτυρία της κόρης οδήγησε στη σύλληψη της μητέρας της και πεθεράς του θύματος.

Οι δύο αδελφοί της συζύγου του άτυχου γιατρού στέκονται στο πλευρό της 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τόσο η κόρη του δράστη όσο και οι δύο γιοι του αναμένεται να υποστηρίξουν την κατηγορία περί ανθρωποκτονίας από πρόθεση, διαψεύδοντας με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως το θύμα είχε κακοποιητικές συμπεριφορές εις βάρος της επίσης γιατρού συζύγου του.

Σημειώνουμε πως στο προανακριτικό στάδιο ο 69χρονος δράστης είχε επικαλεστεί πως το θύμα κακοποιούσε την κόρη του και τα εγγόνια του, ενώ την ίδια άποψη κατέθεσε και η 66χρονη σύντροφος του θύτη και πεθερά του θύματος. Και αυτή, όμως, βρίσκεται υπόλογη με την κατηγορία της ψυχικής συνέργειας σε ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Κατά πληροφορίες, όλη η οικογένεια συνομολογεί πως τόσο ο πατέρας τους όσο και η μητέρα τους είχαν αναπτύξει αδικαιολόγητη εμμονή εις βάρος του 57χρονου χειρουργού ουρολόγου. Το ζευγάρι των κατηγορουμένων αναμένεται αύριο να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.