Ανείπωτος είναι ο πόνος για μια 42χρονη γυναίκα από την Πτολεμαΐδα, η οποία μέσα σε λίγη ώρα έχασε το 7,5 μηνών βρέφος της, αλλά και τον σύζυγό της.

*Διαβάστε εδώ: Πτολεμαΐδα: Ραγίζει καρδιές η 42χρονη που έχασε σύζυγο και μωρό το ίδιο λεπτό

«Την ώρα που μου ανακοίνωναν ότι το παιδί μου πέθανε, με παίρνανε τηλέφωνο από το Θεαγένειο ότι ο άντρας μου πέθανε», ανέφερε η μητέρα, μιλώντας στο MEGA.

Το αγοράκι της, που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, μεταφέρθηκε εκτάκτως με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο.

«Το παιδί μου το πήγα για μία δύσπνοια και μου λένε ότι "θα το διασωληνώσουμε και μπορεί να μείνει, γιατί έχει θέματα". Οκ, ξέραμε ότι έχει θέματα και εκείνη την ώρα μου ανακοίνωναν ότι το παιδί μου πεθαίνει», είπε η μητέρα.

Η μοίρα όμως την επιφύλασσε ένα ακόμη χτύπημα. Αμέσως μετά το θάνατο του μωρού της, το τηλέφωνο χτύπησε και οι γιατροί από το Θεαγένειο της ανακοίνωσαν ότι ο άντρας της, ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, κατέληξε.

«Καρκίνο, καλπάζουσα μορφή. Τίποτα, πριν από 15 μέρες το μάθαμε. Είναι ασύλληπτο», τόνισε η γυναίκα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czf4pjc0mant)


«Το παιδί γεννήθηκε χωρίς σφυγμό»

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή Live News στο Mega, πριν επτά μήνες η ιστορία της οικογένειας είχε συγκινήσει.

Τον Ιούλιο του 2023, ΕΚΑΒ και αστυνομία είχαν στήσει μεγάλη επιχείρηση, για να μεταφέρουν τότε τη μητέρα και το βρέφος από την Πτολεμαΐδα στη Θεσσαλονίκη.

Το αγοράκι είχε γεννηθεί χωρίς σφυγμό και στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση, προκειμένου να το κρατήσουν στη ζωή μετά τη γέννα.

Περιγράφοντας τη στιγμή που η σύζυγός του χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και τα κρίσιμα λεπτά της διακομιδής του βρέφους στη Θεσσαλονίκη, ο πατέρας του παιδιού, είχε αναφέρει τότε στην ΕΡΤ: «Με σήκωσε η γυναίκα μου και μου είπε "έσπασαν τα νερά", τελικά ήταν γεμάτη αίματα. Την πήρα και πήγαμε στο νοσοκομείο, έγινε αποκόλληση πλακούντα. Το παιδί γεννήθηκε χωρίς σφυγμό, έγινε επιτυχώς η ανάνηψη».

«Ευχαριστώ τους γιατρούς στο Μποδοσάκειο και στο Ιπποκράτειο αλλά και τους αστυνομικούς», τόνισε τότε ο κ. Πέτρος Κούσης, πατέρας του παιδιού.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-ctt43f1139bt)