Κόκκινες μπογιές και τρικάκια, πέταξαν άγνωστοι κουκουλοφόροι στον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό της Θεσσαλονίκης, το μεσημέρι του Σαββάτου (24/2/2024).με αφορμή τον έναν χρόνο από την τραγωδία στα Τέμπη.

Όπως αναφέρει το alerta.gr: Δεκάδες άτομα από τον “Συντονισμό Ενάντια στο Κρατικο-Καπιταλιστικό Έγκλημα στα Τέμπη” πραγματοποίησαν παρέμβαση στον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου από το κρατικό έγκλημα στα Τέμπη στις 28 Φεβρουαρίου 2023.

Όπως αναφέρεται στο κείμενό της παρέβασης: Ήταν 28 Φλεβάρη όταν το τρένο από Αθήνα για Θεσσαλονίκη δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του, αλλά συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο τρένο με συνέπεια 57 νεκρούς επιβάτες και πολλούς άλλους τραυματίες . Ένας χρόνος από τότε που η κοινωνία βγαίνοντας συλλογικά στον δρόμο εξέφρασε την ταξική της οργή απέναντι σε ένα σύστημα που βάζει το κέρδος πάνω από την ανθρώπινη ζωή. […]

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΘΑΝΑΤΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΝΑ ΥΨΩΣΟΥΜΕ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΖΟΦΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ”“.

Δείτε την ανάρτηση: