Τα στοιχεία των 8 συλληφθέντων δόθηκαν στο φως της δημοσιότητας, οι οποίοι είχαν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας τον περασμένο Σεπτέμβριο να ασκούν βία μέσα σε νυχτερινό κατάστημα στο Γκάζι.

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε το OPEN, μία παρέα θαμώνων δέχθηκε τα χτυπήματα των μπράβων του μπαρ στο Γκάζι. Ανάμεσα στην παρέα υπήρχε και ένας αστυνομικός. Οι μπράβοι έβγαλαν όπλο και άρχισαν να τους απειλούν, σημαδεύοντάς τους ακόμη και στο πρόσωπο αλλά και στα πόδια, ενώ αμέσως μετά ξεκίνησαν να τους γρονθοκοπούν.

Όλα ξεκίνησαν όταν λίγο νωρίτερα σημειώθηκε ένας διαπληκτισμός ανάμεσα στα μέλη της παρέας και έναν σερβιτόρο. Ο αστυνομικός κατήγγειλε το περιστατικό βίας με τους 8 μπράβους της επιχείρησης, ενώ οι υπόλοιποι φοβήθηκαν να κάνουν το ίδιο, καθώς την επόμενη ημέρα δέχθηκαν ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα.

bar_gkazi

Ενδιαφέρον είναι πως όταν οι αστυνομικοί του τμήματος Εκβιαστών πήγαν στο μπαρ και ζήτησαν το μαγνητοσκοπημένο υλικό, το πήραν με μεγάλη δυσκολία, καθώς πρόσωπα της επιχείρησης τους έλεγαν πως δεν υπήρχε το σχετικό υλικό ή ότι είχε καταστραφεί λόγω πλημμύρας.

Οι συλληφθέντες δράστες είναι γνωστοί στις αρχές, καθώς είχαν εμπλακεί και σε επεισόδια στους αθλητικούς χώρους. Κάτι τέτοιο επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς της αστυνομίας για διασύνδεση ανάμεσα στη νύχτα και τους αθλητικούς χώρους. Και οι οκτώ συλληφθέντες βρίσκονται στην ανακρίτρια και απολογούνται.

Δείτε το βίντεο του OPEN

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czcoh2qc1ucx)