Εξιχνιάσθηκε από την ΕΛΑΣ η δολοφονία της 87χρονης σε περιοχή του Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη, για την οποία ταυτοποιήθηκε ως δράστης ο 80χρονος σύζυγός της. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΕΛΑΣ, συγγενικό πρόσωπο του ζευγαριού που εισήλθε στο διαμέρισμα όπου διέμεναν στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη, βρήκε την 87χρονη νεκρή και τον 80χρονο χωρίς τις αισθήσεις του και κάλεσε την Αστυνομία.

Διαβάστε ακόμα: Θεσσαλονίκη: Ο 80χρονος δολοφόνησε με μαχαίρι τη σύζυγό του - Πώς έγινε το φονικό

Οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι η ηλικιωμένη έφερε τραύματα από μαχαίρι, ενώ ο σύζυγός της, που βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czcbr68mjfk9)

Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τη δολοφονία της 87χρονης

«Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διερεύνησης ανθρωποκτονίας που έλαβε χώρα σε βάρος 87χρονης ημεδαπής, ταυτοποίησαν τα στοιχεία του δράστη.

Πρόκειται για τον 80χρονο ημεδαπό σύζυγό της, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοχρησία.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, μεσημβρινές ώρες χθες (22-02-2024), συγγενικό πρόσωπο του ζευγαριού, εισερχόμενο σε διαμέρισμα όπου διέμενε το ανδρόγυνο στην περιοχή Χαριλάου, βρήκε νεκρή την 87χρονη και σε λιπόθυμη κατάσταση τον άντρα της.

Προστρέξαντες αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χαριλάου-Αναλήψεως εντόπισαν τη γυναίκα φέρουσα πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο σε διάφορα σημεία του σώματος και τον 80χρονο άντρα ξαπλωμένο χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο δράστης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Εξερεύνηση του χώρου πραγματοποιήθηκε από ειδικό συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας».