Ανησυχητικές διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει η υπόθεση του 59χρονου δασκάλου πολεμικών τεχνών στη Ρόδο, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας μιας 15χρονης, καθώς άλλη μια ανήλικη προχώρησε σε παρόμοια καταγγελία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dimokratiki.gr, μια 16χρονη κατέθεσε πως τον περασμένο Δεκέμβριο ο 59χρονος την άγγιξε στο στήθος και την φίλησε στο στόμα, ενώ κατά πληροφορίες εξετάζεται ακόμη μία καταγγελία.

Διαβάστε ακόμα: Ρόδος: Χειροπέδες σε δάσκαλο καράτε για ασέλγεια σε ανήλικη μαθήτρια

Ρόδος: Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης λόγω της αποχής των δικηγόρων

Ο 59χρονος αναμενόταν να οδηγηθεί ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας της 15χρονης, αλλά η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε λόγω της αποχής των δικηγόρων.

Σύμφωνα με την πρώτη καταγγελία από την 15χρονη, στις 19 Φεβρουαρίου, ο δάσκαλος των πολεμικών τεχνών μπήκε στα αποδυτήρια ενώ μέσα βρισκόταν η ανήλικη, την φίλησε στο κεφάλι και στην περιοχή του στήθους της.

Εξεταζόμενη η ανήλικη, παρουσία παιδοψυχολόγου, ανέφερε ότι η κίνηση του προς αυτήν έγινε χωρίς την θέληση της και ότι της προκάλεσε φόβο και αμηχανία.