Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» παρενέβη ο 45χρονος από την Κορινθία, ο οποίος αυτοαποκαλείται ως «παλαιοχριστιανός».

Μετά την προσαγωγή του και τις διαστάσεις που πήρε το θέμα με το λαγούμι στο οποίο ζούσε η οικογένειά του, ο 45χρονος θέλησε να διευκρινίσει: «Δεν ζούσαν σε λαγούμι τα παιδιά, ζούσαν σε ένα τροχόσπιτο».

*Διαβάστε εδώ: ''Παλαιοχριστιανοί'': Συνεχίζονται για 5η ημέρα οι έρευνες για τα παιδιά του 45χρονου, στρέφονται σε μοναστήρια - Τι του ζητήθηκε

Σχετικά με την αμοιβή του ως υπάλληλος που εργάζεται εξ αποστάσεως με τηλεργασία, είπε: «Εργάζομαι από πολύ μικρός σε πάρα πολλές εργασίες. Έπαιρνα 1.000 ευρώ, έχω ένσημα και έχω δουλέψει και έναν χρόνο ως εκπαιδευτικός. Τα 1.000 ευρώ πρέπει να υπολογίζονται στο κοινό ότι ήταν για να ταΐσουν και να ζήσουν 8 στόματα, όχι εμένα. Δεν έπαιρνα κανένα επίδομα και κανένα άλλο βοήθημα».


"Η οικογένειά μου έχει διασυρθεί στα ΜΜΕ"

«Η οικογένειά μου έχει διασυρθεί τόσο πολύ στα ΜΜΕ και δεν είναι σωστό να βλέπουν τα παιδιά μου», σχολίασε ο 45χρονος.

«Το τεστ DNA στρέφεται κατά όλης της οικογένειάς μου. Ε, όχι, δεν θα έχουν φακελωμένη όλη την οικογένειά μου. Γράφει μέσα η απόφαση ότι θα τηρηθεί για μελλοντικές χρήσεις», είπε ο 45χρονος, σχολιάζοντας την άρνησή του να υποβληθούν σε τεστ DNA αυτός και τα παιδιά του.

Κορινθία: Ο «παλαιοχριστιανός» κάλεσε στο κινητό την Κατερίνα Καινούργιου για παρέμβαση