Ο περιβόητος "εξορκιστής" της Θεσσαλονίκης, Χαράλαμπος Τσακωνίδης, έκανε ξανά την εμφάνισή του με νέα βίντεο και νέο όραμα για την αίρεση που έχει δημιουργήσει. Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος είχε συλληφθεί το 2022 για παράνομη λειτουργία χώρου θρησκευτικής λατρείας.

«Ενώ μας διώκουν, μας επικρίνουν και μας απορρίπτουν, για χάρη του Χριστού, το φιλεύσπλαχνο Πνεύμα Του Κυρίου δεν μας έχει εγκαταλείψει. Αντίθετα, συνεχίζει να μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε να πολεμάμε και να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τη βασιλεία του Θεού» εμφανίζεται να λέει.

«Συνεχίζουμε να ευχαριστούμε τον Θεό και παραμένουμε σταθεροί στην πίστη, διότι γνωρίζουμε ότι η δοκιμασία της πίστης μας παράγει επιμονή» προσθέτει δε.

Παρουσιάζει, μάλιστα, τη νέα ονομασία της εκκλησίας των Εθνών και καλεί τους πιστούς να τον ακολουθήσουν: «Η Συναγωγή, Εκκλησία Όλων των Εθνών Θεσσαλονίκης, μετονομάστηκε. Η διακονία μας θα έχει πλέον το όνομα Χριστιανική Εκκλησία Όλων των Εθνών Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις ουράνιες οδηγίες του Θεού».

«Μετά από τη σύλληψή μου στις 27 Αυγούστου 2022, το υπουργείο Θρησκευμάτων εδώ στην Ελλάδα, αποφάσισε να ανακαλέσει την άδεια λειτουργίας της εκκλησίας και από τότε προσπαθούμε να την πάρουμε πίσω» λέει, ακόμη, στα αγγλικά δίνοντας μία κινηματογραφική διάσταση στις αναγγελίες του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czavddyvruhd)

Όσον αφορά στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, δήλωσε στο Mega:

«Περνάνε νόμους ενάντια στον Χριστιανισμό. Ασχοληθείτε καλύτερα με αυτό το ζήτημα και αφήστε την εκκλησία».

«Από το τηλέφωνο αν θέλετε να λάβετε κάποια προσευχή, μας λέτε το αίτημα προσευχής σας και εμείς θα το σημειώσουμε και θα το αναφέρουμε στον άνθρωπο του Θεού. Ο άνθρωπος του Θεού δεν μιλάει στο τηλέφωνο δυστυχώς, μόνο σημειώνουμε τα αίτημα προσευχής και προσεύχεται. Ο άνθρωπος του Θεού προσεύχεται για όλα τα αιτήματα», είναι μεταξύ άλλων τα όσα... υπόσχεται.