Tο συλλαλητήριο των αγροτών στην Αθήνα είναι σε εξέλιξη και σε αυτό παίρνουν μέρος και αρκετές γυναίκες, είτε μόνες τους είτε με τους συζύγους τους.

Αγρότισσα που κατέβηκε με το τρακτέρ της στο Σύνταγμα, η οποία είπε ότι της άρεσε αυτό το επάγγελμα από μικρή ηλικία και κατάφερε να το κάνει, μίλησε στον Alpha και μεταξύ άλλων είπε: «Είμαι από πολύ μικρή ηλικία σε αυτό το επάγγελμα» είπε η αγρότισσα στην κάμερα και τόνισε ότι «οι καιροί άλλαξαν, δεν υπάρχει μέλλον, ζητάμε βασικά πράγματα που έπρεπε να τα έχουμε εδώ και χρόνια». Ο πρωθυπουργός και οι πολιτικοί παραδέχονται ότι έχουμε δίκιο, είπε, και πρόσθεσε ότι «ο κόσμος είναι μαζί μας, πρέπει επιτέλους να δικαιωθούμε».


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cza2tc6uh549)

Δεν είναι εκδρομή η κάθοδος των τρακτέρ στην Αθήνα, λέει αγρότισσα που συμμετέχει στο συλλαλητήριο

Κατά την ίδια, πλέον δεν μπορείς να κάνεις οικογένεια με αυτό το επάγγελμα. «ποτέ δεν σκέφτηκα να αλλάξω επάγγελμα, τώρα όμως το σκέφτομαι» υπογράμμισε και εξήγησε: «μερικοί πιστεύουν ότι είναι μια εκδρομή, δεν είναι έτσι, πρέπει να δοθούνε λύσεις, δεν έχουμε μέλλον αυτήν τη στιγμή. Τα μηχανήματα αυτά κατέβηκαν για σοβαρούς διαχρονικούς λόγους».