Εκτός φυλακής είναι ο «Γύπας της Θεσσαλονίκης», ο οποίος κατηγορείται για εξαπάτηση γυναικών με κέρδη πολλών χιλιάδων ευρώ. Μια γυναίκα – μυστήριο του πρόσφερε 90.000 ευρώ προκειμένου να αποζημιώσει ένα από τα θύματά του.

Σήμερα αναμενόταν να ξεκινήσει η δίκη του «Γύπα της Θεσσαλονίκης», που ήταν προφυλακισμένος, κατηγορούμενος για εξαπάτηση γυναικών με κέρδη που αποτελούν λεία πολλών χιλιάδων ευρώ.

Ωστόσο εντύπωση προκαλεί η εμφάνιση μιας μυστηριώδους γυναίκας, η οποία επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της, η οποία του έδωσε 90.000 ευρώ, προκειμένου να αποζημιώσει μία από τις δύο γυναίκες που τον έχουν καταγγείλλει.

Ο ίδιος μέσα από τη φυλακή μίλησε στις Αλήθειες με τη Ζήνα και τον Στρατή Λημνιό για αυτή την εξέλιξη: «Ένας από τους δύο δικηγόρους μου δέχθηκε τηλεφώνημα από τη συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία ζήτησε να προσφέρει το ποσό για να αποζημιώσει μία από τις παθούσες... Θέλω να τις πω ένα τεράστιο "ευχαριστώ", να αγαπάει και να ερωτεύεται τους σωστούς ανθρώπους. Θα αποζημιώσω και την άλλη καταγγέλλουσα όταν βγω από δω», υποστήριξε.

Η μυστηριώδης γυναίκα είδε τη συνέντευξη του «Γύπα» στη Ζήνα το βράδυ, η οποία φέρεται να ήταν η αφορμή για να πάρει την απόφαση και να δώσει το μεγάλο αυτό ποσό.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Κωνσταντίνος Χατζηιωάννου, στην εκπομπή, η γυναίκα ευαισθητοποιήθηκε ιδιαίτερα, καθώς ο κατηγορούμενος είναι πατέρας τριών παιδιών.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz56q0tivv5d)

 

Με την κίνησή της αυτή η κατηγορία «φεύγει» από το κακούργημα σε πλημμέλημα, καθώς αποκαταστάθηκε πλήρως η μια από τις καταγελούσες. Έτσι, ο «Γύπας της Θεσσαλονίκης» αφέθηκε ελεύθερος μέχρι το Εφετείο.