Για τους οδηγούς του λεκανοπεδίου Αττικής είναι η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερη λόγω του συλλαλητηρίου των αγροτών στο κέντρο της Αθήνας, καθώς η κίνηση στους δρόμους είναι αυξημένη. Συγκεκριμένα, ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα, αλλά και για την πλατεία Ομονοίας.

Η ΕΛΑΣ προχώρησε σε πρόσθετες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας καθώς, τα τρακτέρ βρίσκονται ήδη στην πλατεία Συντάγματος.

kinisi


Δείτε live την κίνηση εδώ

«Λόγω των τροχονομικών μέτρων που λαμβάνουμε σήμερα, με έμφαση στο κέντρο της Αθήνας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πολίτες να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους κεντρικούς οδικούς άξονες και συγκεκριμένα περιμετρικά της πλατείας Ομονοίας και της πλατείας Συντάγματος, ιδίως μετά τη μία το μεσημέρι έως και την ολοκλήρωση των κινητοποιήσεων», τονίζει σε δήλωσή του ο προϊστάμενος Θαλάμου Επιχειρήσεων Παρακολούθησης και Ελέγχου Κυκλοφορίας (ΘΕΠΕΚ), αστυνομικός υποδιευθυντής Θεοφάνης Αναγνώστου.

Συγκεκριμένα, πρόσθετες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανακοινώθηκαν στις 2 το μεσημέρι στον οδικό άξονα που περιλαμβάνει τις οδούς Δεληγιώργη, Πειραιώς, Φιλελλήνων και Ξενοφώντος, ενώ μία ώρα μετά στις 3 το μεσημέρι η Αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας, από το ύψος της οδού Αθανάσιου Διάκου και στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της οδού Σέκερη.

Λίγο πριν τις 4 το απόγευμα άνοιξε η λεωφόρος Αθηνών.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Σταδίου και στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, ενώ αποδόθηκε στην κυκλοφορία η οδός Πανεπιστημίου από το ύψος της οδού Αμερικής έως την πλατεία Ομονοίας.