Σε σοκ βρίσκται η τοπική κοινωνία στο Ηράκλειο, με μια υπόθεση γυναικοκτονίας να συγκλονίζει το νησί. Ειδικότερα, ο συναγερμό σήμανε γύρω στις 7:30 το πρωί, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, όταν γείτονες άκουσαν ένα ζευγάρι να τσακώνεται έντονα, σε έναν καβγά που θα είχε τραγική κατάληξη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα ίδια μέσα, ένας 39χρονος από την Αλβανία, που βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, πυροβόλησε με πιστόλι στο κεφάλι και σκότωσε εν ψυχρώ την 29χρονη σύντροφό του από την Ρουμανία, στην περιοχή Καμίνια Ηρακλείου, σε ρετιρέ πολυκατοικίας λίγα μέτρα από γήπεδο του ΟΦΗ. Στην συνέχεια ο δράστης φέρεται να κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Στο σημείο λίγο αργότερα έφτασαν οι διασώστες, οι αστυνομικές Αρχές και Ιατροδικαστής, όπου αντίκρυσαν τον 39χρονο Αλβανό δράστη, πάνω από το άψυχο σώμα της 29χρονης, δίπλα από τον καναπέ στο σαλόνι του σπιτιού τους. Ύστερα, ο 39χρονος γυναικοκτόνος παραδόθηκε στις Αρχές. Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το έγκλημα.

Ο 39χρονος φαίνεται ότι κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Ως αποτέλεσμα οι αστυνομικοί αναμένουν να συνέλθει για να δώσει κατάθεση. Σύμφωνα πάντως με τον ΣΚΑΪ, ο 39χρονος φέρεται να είπε ότι δεν θυμάται τι συνέβη και ότι ενδέχεται να εκπυρσοκρότησε το όπλο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz6c8sn858c9)

Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: Γνώριμος των αρχών ο 39χρονος

Σύμφωνα με το Neakriti.gr, o 39χρονος είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αρχές με μικροποσότητες ναρκωτικών αλλά και εμπλοκή σε επεισόδια και φασαρίες, όχι όμως με καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία ή κάτι άλλο απέναντι στη σύντροφό του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, το ζευγάρι κατά καιρούς κατανάλωνε συχνά αλκοόλ, έκανε θόρυβο, ενώ και οι δυο εργάζονταν σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της περιοχής. Παράλληλα γείτονες ανέφεραν στο Cretalive.gr, ότι η άτυχη γυναίκα ήταν έγκυος. «Η κοπέλα που έμενε εδώ πέρα ήταν έγκυος», ανέφερε μια γειτόνισσα, ενώ μία άλλη τόνισε ότι «είναι πολύ δυσάρεστα όλα αυτά, υπάρχει πολλή βία, κάτι πρέπει να γίνει».

Φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας στο Ηράκλειο

444

kriti

kriti2
Έγκλημα Καμίνια