Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται πλέον στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» η Ζωζώ Σαπουντζάκη, που εισήχθη το μεσημέρι της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου λόγω έντονης αδιαθεσίας, με τους γιατρούς του ιδιωτικού θεραπευτηρίου να την παρακολουθούν στενά.
Όπως έγινε γνωστό, η Ζωζώ Σαπουντζάκη λιποθύμησε στα χέρια της μακιγιέζ της την ώρα που ετοιμαζόταν για τηλεοπτικό γύρισμα, με αποτέλεσμα να κληθεί ασθενοφόρο και να διακομιστεί άμεσα σε ιδιωτικό νοσοκομείο.
Εκεί, οι γιατροί, διαπίστωσαν πολύ χαμηλή πίεση, αφυδάτωση και αδυναμία, ενώ, όπως ενημέρωσαν σχετικά, η ηθοποιός πίνει ελάχιστο νερό και τρώει πολύ λιτά.

Διαβάστε ακόμα: Η κουμπάρα της Ζωζώς Σαπουντζάκη αποκαλύπτει: "Η Ζωζώ δεν έχει κάτι ανησυχητικό, δεν σιτίζεται καλά και αυτός ήταν ο λόγος που μπήκε στην εντατική για λίγες ώρες"

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz5vez9ffaz5)


Ζωζώ Σαπουντζάκη: Τα νεότερα για την υγεία της

«Έχουν πραγματοποιηθεί πολλές και εξονυχιστικές εξετάσεις. Δόξα τω Θεώ βγήκαν όλες πολύ καλές. Δε γνωρίζουμε ακόμη πότε θα πάρει εξιτήριο γιατί πρέπει να γίνουν και κάποιες επιπλέον εξετάσεις. Η κούραση και η μη σωστή διατροφή, η αφυδάτωση, εξασθένησαν τον οργανισμό της και την έφεραν σε αυτό το σημείο.

Παίρνει βιταμίνες, και τη φαρμακευτική αγωγή που της συνέστησαν οι γιατροί και η υγεία της βελτιώνεται συνεχώς. Ήδη από χθες το βράδυ που την είδα μέχρι σήμερα το πρωί παρουσίασε μεγάλη βελτίωση, και απόψε το βράδυ πιστεύω θα είναι ακόμα καλύτερα. Ψυχολογικά είναι πολύ καλά. Όσο έχει δίπλα της εμάς. που την αγαπάμε και την προσέχουμε, είναι μια χαρά» ανέφερε στο TLIFE ο στενός συνεργάτης της Ζωζώς Σαπουντζάκη, Χάρης Αργυρός.
Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz5l1ed7hrs1)

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Φοβισμένη και σοκαρισμένη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso η ηθοποιός είναι σοκαρισμένη, αλλά και φοβισμένη, αφού πρώτη φορά στη ζωή της νοσηλεύεται σε νοσοκομείο!

Θα παραμείνει στο «Ερρίκος Ντυνάν» και για τις επόμενες ημέρες, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις, να διαγνωστεί το αίτιο του λιποθυμικού επεισοδίου και να ρυθμιστεί η αρτηριακή της πίεση.

Το μονόκλινο δωμάτιο στο οποίο νοσηλεύεται η Σαπουντζάκη είναι πνιγμένο από ανθοδέσμες από τους επιχειρηματίες Μαροσούλη, Τάγαρη, αλλά και τον σκηνοθέτη Όμηρο Ευστρατιάδη κ.ά. 

Και, παρότι οι κακές γλώσσες διαδίδουν ότι η Ζωζώ έχει υποστεί αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο και βρίσκεται με ημιπάρεση στο κρεβάτι και με υποστήριξη ουροκαθετήρα, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά, καθώς δεν έχει υποστεί ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο και το μόνο που επιθυμεί είναι να γυρίσει γρήγορα στο σπίτι της.