Επίθεση στο σπίτι της δημοσιογράφου Λίνας Κλείτου έκαναν χθες μέλη του Ρουβίκωνα. Σε ανάρτησή της στο Χ η δημοσιογράφος κάνει λόγο για την «πρώτη φασιστική, παρέμβαση Ρουβίκωνα εναντίον γυναίκας δημοσιογράφου για τρίχες(!) με βάση την ανακοίνωσή του». «Στο κενό, σύντροφοι», καταλήγει η Λίνα Κλείτου που καταγγέλλει στοχοποίησή της από «δημοσιογράφους και εκδότες, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ μαζί με τους χυδαίους της υπόγας».

Μέλη του Ρουβίκωνα έκαναν παρέμβαση στο σπίτι της δημοσιογράφου Λίνας Κλείτου, στου Φιλοπάππου, ανοίγοντας πανό, πετώντας φέιγ-βολάν και γράφοντας συνθήματα στους τοίχους. Αφορμή, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση των αντιεξουσιαστών, ήταν αναφορές της Λίνας Κλείτου για τον Γιάννη Μάγγο, πατέρα του Βασίλη Μάγγου, που είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τα ΜΑΤ.

rouvikwnas_kleitou
1707988307957_kleitou-rouvikonas_jpg


Η ανάρτηση της Λίνας Κλείτου

«Η πρώτη φασιστική, παρέμβαση #Ρουβίκωνα εναντίον γυναίκας δημοσιογράφου,για τρίχες(!), με βάση την ανακοίνωσή του. Στόχος, ο εκφοβισμός και η φίμωσή μου. Ακολούθησε της στοχοποίησής μου από δημοσιογράφους και εκδότες Σύριζα και ΚΚΕ μαζί με τους χυδαίους της υπόγας. Στο κενό, σύντροφοι».


Η ανακοίνωση του Ρουβίκωνα

«Είναι ολοφάνερο ότι ζούμε σε μια εποχή στην οποία μια πολύ μεγάλη μερίδα δημοσιογράφων έχει χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας και δεοντολογίας. Χωρίς καμία ντροπή και με μόνο γνώμονα το κέρδος και το προσωπικό συμφέρον μετατρέπονται καθημερινά σε δεκανίκια της κυβέρνησης, ώστε να περάσουν το οποιοδήποτε κυβερνητικό αφήγημα. Ένα από αυτά τα δεκανίκια ακούει στο όνομα Λίνα Κλείτου». Τα τρικάκια ανέφεραν από τη μια μεριά «Βασίλης Μάγγος Παρών» και από την άλλη μεριά «Και ας μη νικήσουμε ποτέ, θα πολεμάμε πάντα».