Ανακοίνωση, με την οποία προειδοποιούν για την εξασφάλιση εμπορικών δικαιωμάτων, εξέδωσαν οι «Μακεδονικοί Αμπελώνες», που κάνουν λόγο για την παράνομη παραγωγή και εμπορία ποικιλίας επιτραπέζιων σταφυλιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

Ανακοίνωση-αυστηρή προειδοποίηση για εξασφάλιση εμπορικών δικαιωμάτων.

Για την παράνομη παραγωγή και εμπορία ποικιλίας επιτραπέζιων σταφυλιών που παράγονται αποκλειστικά και μόνο από τους παραγωγούς της ομάδας παραγωγών με την επωνυμία «Μακεδονικοί Αμπελώνες» που εδρεύει στην Τέρπυλλο Κιλκίς ΤΚ:61100 με ΑΦΜ 800993369- Δ Ο Υ ΚΙΛΚΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ:

Κατά την εφαρμογή της συναφθείσης σύμβασης μεταξύ της «Μακεδονικοί Αμπελώνες» που εδρεύει στην Τέρπυλλο Κιλκίς και των εταιρειών : 1. Luribay Business INC, 2. POLAR FRUIT EUROPA SL BARCELONA SPAIN, έχει απαγορευτεί η παραγωγή και η διακίνηση επιτραπέζιων σταφυλιών της ποικιλίας A C S V 01 – PRISTINE ( όπως αυτή εμφανίζεται στον Ευρωπαϊκό και τον Ελληνικό κατάλογο προστατευμένων ποικιλιών ) όπως και άδεια χρήσης της ονομασίας PRISTINE-BLANC SEEDLESS στην Ελλάδα.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ:

Τους παραγωγούς φυτών (ΦΥΤΩΡΙΑ) , τους παραγωγούς σταφυλιών , τους χονδρεμπόρους και όλα τα καταστήματα διάθεσης φρούτων , συμπεριλαμβανομένων των υπεραγορών (super market) να μην προβούν σε οποιαδήποτε παράνομη αναπαραγωγή , καλλιέργεια , διακίνηση και εμπορία φυτών ή προϊόντων -φρούτων της ποικιλίας ACSV-PRISTINE . Η παραγωγή και η διακίνηση της παραπάνω ποικιλίας ανήκει αποκλειστικά στην «Μακεδονικοί Αμπελώνες».

Επιφυλασσόμαστε παντός νόμιμου δικαιώματός μας για την προάσπιση των περιουσιακών μας συμφερόντων και της φήμης της εταιρείας μας.