Σε σοκ βρίσκεται η ελληνική ναυτιλιακή οικογένεια από τον αιφνίδιο και άδικο χαμό της Μαρίας Καρνέση και του γαμπρού της (συζύγου της αδελφής της Δέσποινας) Αντώνη Βλασάκη, αλλά και του υπαλλήλου τους στη ναυτιλιακή εταιρεία European Products Carriers Ltd. Και οι τρεις έχασαν τη ζωή τους όταν ένας 70χρονος απολυμένος Αιγύπτιος εισέβαλε στο κτίριο της εταιρείας στη Γλυφάδα και τους πυροβόλησε.

«Η οικογένειά μου και εγώ δηλώνουμε βαθύτατα συντετριμμένοι από το τραγικό και αναπάντεχο γεγονός που έπληξε την οικογένειά μας και οδήγησε στην απώλεια της αδελφής μου Μαρίας, του γαμπρού μου Αντώνη Βλασσάκη και του συνεργάτη μας Ηλία Κουκουλάρη.

Η ανείπωτη θλίψη των στιγμών επιβάλλει τον ελάχιστο σεβασμό στον πόνο και το πένθος των οικογενειών μας. Παρακαλούμε να αποφεύγεται κάθε συσχέτιση με οποιαδήποτε άλλη υπόθεση» αναφέρει η ανακοίνωση του Σπύρου Καρνέση.

Διαβάστε ακόμα: Γλυφάδα: Η ιστορία της οικογένειας Καρνέση και η διαμάχη των αδελφών μέχρι το μακελειό

Το χρονικό του μακελειού στη Γλυφάδα - «Ήρθα για να τους καθαρίσω όλους»

Στην Ελληνική Αστυνομία σήμανε συναγερμός στις 10:20, όταν υπήρξε τηλεφώνημα για πυροβολισμούς σε ναυτιλιακή εταιρεία στην συμβολή των οδών Αρτεμισίου 2 και Φλέμινγκ στην Γλυφάδα.

Διαβάστε ακόμα: Πυροβολισμοί στη Γλυφάδα: Αυτός είναι ο 70χρονος Αιγύπτιος που σκότωσε την Καρνέση, τον γαμπρό της και έναν εργαζόμενο

Ο δράστης εισέβαλε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας από τον χώρο του πάρκινγκ. Πρώτα ανέβηκε στον ημιώροφο όπου πυροβόλησε δύο ανθρώπους και μετά σταμάτησε στον δεύτερο όροφο, όπου πυροβόλησε ένα ακόμη άτομο. Εισέβαλλε στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας φωνάζοντας «Ήρθα για να τους καθαρίσω όλους και θα αυτοκτονήσω».

Ο 70χρονος, αφού σκόρπισε τον θάνατο, έδωσε τέλος στη ζωή του στο υπόγειο του κτιρίου με την καραμπίνα, η οποία βρέθηκε δίπλα του. Στο νοσοκομείο «Ασκληπιείο Βούλας» έχουν μεταφερθεί προληπτικά δύο γυναίκες, που ο Αιγύπτιος είχε κλειδώσει στην τουαλέτα.