Σε εξέλιξη είναι το θρίλερ της εξαφάνισης του 37χρονου Γιώργου από την Χαλκίδα. Ειδικότερα, την 1η Φεβρουαρίου, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Έξω Παναγίτσας, στην Χαλκίδα, ο Χιώτης Πέτρος Γιώργος, 37 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του σήμερα, 12/02/2024, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Χιώτης Πέτρος Γιώργος έχει ύψος 1.62 μ., είναι αδύνατος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε τζιν παντελόνι και έφυγε με ασημί ποδήλατο.

xamogelo-paidiou-4

 

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple