Τον «στρατό» του 35χρονου Μιχάλη Ζάννη, του συλληφθέντος youtuber με το ψευδώνυμο «Χαγιάτε», που σε απευθείας μετάδοση βασάνιζε άτομα μειωμένης αντίληψης, έχουν βάλει στο μικροσκόπιο οι αστυνομικές Αρχές, που δεν αποκλείεται να περάσουν χειροπέδες ακόμη και σε πελάτες που πλήρωναν -αδρά κάποιες φορές- προκειμένου να δίνουν... παραγγελιές. 
Διαβάστε ακόμα: Hayate: Ποιος είναι ο youtuber Μιχάλης Ζάννης που ήθελε μεγάλη ζωή, αλλά βρέθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης με βαρύ κατηγορητήριο 

Hayate: Στο μικροσκόπιο των Αρχών ο "στρατός" του 

Το «Hayate Army» ή «Στρατός του Χαγιάτε» ήταν όλοι οι ακόλουθοι του youtuber που ζήλευαν τη δόξα του και ακολουθούσαν τα βήματά του.

Οι αστυνομικοί αναζητούν κανάλια συνδρομητών σε περίεργες πλατφόρμες, στα οποία «πρωταγωνιστούν» τα θύματα του 35χρονου «Αρχηγού», ενώ ταυτόχρονα ερευνούν τη δραστηριότητα και άλλων ατόμων που επιδίδονταν σε παρόμοια διαδικτυακή δράση.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyzkm9h5kgc9)


Hayate: "Μέχρι και 300.000 ευρώ έβγαλε από τα βίντεο κακοποίησης"

«Αυτός (σ.σ.: ο “Hayate”) το κάνει αυτό δέκα χρόνια, έχει βγάλει αρκετά λεφτά από αυτά, σίγουρα πάνω από 300.000 ευρώ. Δεν στρίμαρε μόνο στο YouΤube, στρίμαρε και στην πλατφόρμα του τρόμου, όπου τα σεξουαλικά πιο πολύ γινόντουσαν εκεί. Έχει κάνει αρκετά σεξουαλικά αυτός. Μπορεί σε μια εκπομπή να έπεφταν μέχρι 1.000 ευρώ και 2.000 ευρώ, αναλόγως τη δοκιμασία που θέλανε να κάνουν», ισχυρίστηκε μέσα από τη φυλακή, μιλώντας στο Star, ένας άλλος youtuber, ο 42χρονος «Λευτέρης» από το Κερατσίνι, που είχε προφυλακιστεί τον περασμένο Νοέμβριο για αντίστοιχη δραστηριότητα και στο παρελθόν συμμετείχε σε ορισμένα από τα βίντεο του 35χρονου Ζάννη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyznfe1j9y41)

Όπως φαίνεται στα βίντεο που αναρτούσε ενώπιον χιλιάδων followers, ο Χαγιάτε, εκτός από σωματική κακοποίηση, ανάγκαζε άτομα με νοητική υστέρηση να προχωρούν σε χυδαίες χειρονομίες και άσεμνες πράξεις.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyzvzftzgnv5)


Η δράση του Hayate

«Ανήλικες έρχονταν στο σπίτι, δεκαπέντε-δεκαεπτά ετών, και όταν μεθούσαν, τις έπαιρνε αγκαλιά και τις πήγαινε στο δωμάτιο», είπε ο Red Dragon, ο οποίος είχε συμμετάσχει σε ακραία βίντεο του 35χρονου συλληφθέντος και είχε συλληφθεί στο παρελθόν για κατοχή ναρκωτικών και σεξουαλική παρενόχληση. Ο Red Dragon ισχυρίστηκε πως και ο ίδιος ήταν θύμα εκμετάλλευσης. Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αποκάλυψε, επίσης, ότι ήταν μπροστά σε ερωτικές συνευρέσεις του «Αρχηγού» με ανήλικα.

«Με έδερνε με μπουνιές, κλοτσιές, σφαλιάρες, φτυσίματα. Συνέχισα να πηγαίνω, επειδή η μάνα μου και ο πατριός μου με έδιωξαν από το σπίτι. Δεν είχα άλλη επιλογή. Εγώ πήγα για χορό, τραγούδια και να διδάξω πολεμικές τέχνες. Για να δείξω το ταλέντο μου και όχι να με δέρνουν και να με βρίζουν», ανέφερε αρχικά.

«Μερικές φορές στα βίντεο υπήρχαν άτομα με αναπηρία. Τους έβαζε να κάνουν σεξ σε ζωντανή μετάδοση, να χτυπιούνται μεταξύ τους και ο κόσμος πλήρωνε γι’ αυτά», συνέχισε, προσθέτοντας ότι μία φορά είχε κάνει και ο ίδιος σεξ σε ζωντανή μετάδοση, καθώς είχαν πληρώσει μεγάλα ποσά για να δουν κάτι τέτοιο.

Αναφερόμενος στις καταγγελίες ότι ο «Αρχηγός» Χαγιάτε έκανε σεξ με ανήλικα κορίτσια, είπε: «Ναι, ισχύει, από δεκαπέντε μέχρι δεκαοκτώ ετών. Ήμουν μπροστά. Αντέδρασα, αλλά το να τον χτυπήσω και να πάω φυλακή, δεν θα το έκανα. Υπάρχει και Θεός».

Υπενθυμίζεται ότι εις βάρος του Μιχάλη Ζάννη, που θα απολογηθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή, ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή και κατ’ επάγγελμα, καθώς και για το πλημμέλημα της σωματικής βλάβης εις βάρος αδύναμων ανθρώπων, με τους οποίους συνοικούσε.

Δημοσιεύθηκε στην Ontime