Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για την διαλεύκανση της μφιόζικης δολοφονίας του Χρήστου Γιαλιά, το βράδυ της Τετάρτης (8/2/2024) στην περιοχή της Μάνδρας, στρέφονται σε πρώτη φάση σε προσωπικές κι επαγγελματικές διαμάχες του 59χρονου θύματος, σύμφωνα με πληροφορίες που παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Μέσα σε ένα όχημα εντοπίστηκε απανθρακωμένος ο επιχειρηματίας Χρήστος Γιαλιάς, τον οποίο αρχικά οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης «γάζωσαν» με καλάσνικοφ και στη συνέχεια πυρπόλησαν το όχημα.

Δολοφονία στη Μάνδρα – Τα τελευταία λόγια του Χρήστου Γιαλιά

Σύμφωνα με το MEGA, το θύμα μιλούσε στο τηλέφωνο την ώρα της εκτέλεσης με έναν φίλο του και οι τελευταίες λέξεις του φαίνεται να ήταν: “Βοήθεια με σκοτώνουν”.

Επίσης, υπάρχει και ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος παρακολούθησε τη σκηνή της δολοφονίας. Το συγκεκριμένο άτομο είδε τους εκτελεστές να κατεβαίνουν τον δρόμο και να κατευθύνονται προς την Μάνδρα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyzw6thawdk1)

Ήδη έχει δώσει στις Αρχές μία αρχική κατάθεση και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθεί ξανά στο ανθρωποκτονιών για επιπλέον στοιχεία.

Η αστυνομία καλείται να λύσει ένα «παζλ» και σε αυτήν την περίπτωση. Ερευνά μάλιστα, την πιθανότητα η εκτέλεση του επιχειρηματία να συνδέεται με μια άλλη τον Δεκέμβριο στο Παλαιό Φάληρο.