Σοκάρουν οι πράξεις του γνωστού youtuber αποκαλούμενου και "Αρχηγός" ο οποίος φέρεται να εκμεταλλευόταν και να βασάνιζε ανθρώπους με νοητική αναπηρία σε live streamig.

Οι χιλιάδες συνδρομητές του που ο ίδιος αποκαλούσε «Hayate Army», πλήρωναν για να παρακολουθήσουν παιδιά με νοητική αναπηρία, άνδρες και γυναίκες, να υπομένουν βασανιστήρια.

Ο "Αρχηγός" μάλιστα φαίνεται να συνεργάζονταν σε αρκετά live streaming που περιείχαν βία, είτε λεκτική, είτε σωματική, με τον 42χρονο youtuber, που συνελήφθη πριν λίγο καιρό στο Πέραμα.

πό την αφάνεια και το περιθώριο γίνανε superstars", λέει ο "Αρχηγός για τα άτομα που κακοποιούσε


Ο youtuber δηλώνει πως μόνο καλό έκανε στα άτομα με νοητική αναπηρία που εκμεταλλευόταν φανερά, τονίζοντας πως: «Όλα αυτά τα παιδιά από την αφάνεια και το περιθώριο γίνανε superstars, κυριολεκτικά superstars. Όταν κάποιοι είδαν ότι αυτά τα παιδιά που είναι εύκολα διαχειρίσιμα να τους επηρεάσεις γίνανε superstars πήγανε από δίπλα να το παίξουνε φίλοι τους».

«Εγώ είχα κάνει μία φάση, εγώ streamαρα. Με αυτά και με αυτά με κάποιο τρόπο μαζευτήκανε κάποια άτομα, με αυτά τα άτομα χτίσαμε κάτι ωραίο, ο κόσμος το γούσταρε, το στήριξε, το αγάπησε», τονίζει επίσης.

Ο 35χρονος συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του για εμπορία ανθρώπων, σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων και απειλή.

Την Παρασκευή η απολογία του "Aρχηγού"

Ο youtuber "Αρχηγός" ζήτησε κι έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή κι όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Άννας Κανδύλη, η υπερασπιστική του γραμμή θα είναι ότι όσα άτομα συμμετείχαν στα βίντεο του ήταν με τη συναίνεσή τους.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο του Mega: