Στις φυλακές Τρίπολης οδηγείται ο 78χρονος από το Κερατσίνι που κατηγορείται για τον βιασμό της 14χρονης εγγονής του από την ηλικία των 9 ετών. Ο 78χρονος από το Κερατσίνι μεταφέρθηκε στα δικαστήρια Πειραιά το πρωί της Δευτέρας (05.02.24). Μετά την απολογία του για τον βιασμό της ανήλικης εγγονής του, οδηγείται στις φυλακές Τρίπολης.
Διαβάστε ακόμα: Κερατσίνι: Ξεσπά ο πατέρας της ανήλικης που έπεσε θύμα βιασμού από τον παππού της - "Nα μπει μέσα με αυτή τη ρετσινιά"

Ο 78χρονος παρουσιάστηκε στα δικαστήρια έχοντας στο πλευρό του τη μία από τις δύο κόρες του, η οποία μαζί με τα υπόλοιπα αδέλφια υπερασπίζουν τον πατέρα τους. Όπως υποστηρίζουν, «δεν ισχύουν όσα καταγγέλλει η ανήλικη».

"Σήμερα η Δικαιοσύνη απέδωσε σε πρώτη φάση τα μέγιστα" τόνισε από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας της ανήλικης, Κωνσταντίνος Γώγος.

Ο 78χρονος θα κρατηθεί στον Πειραιά ώσπου να μεταχθεί στην Τρίπολη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyx3jcv6rz09)

Κερατσίνι: Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 78χρονος κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσια πράξη κατ’ εξακολούθηση με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη μεταξύ συγγενών και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Μάλιστα, φέρεται να βίαζε την εγγονή του μέσα στο σπίτι της στο Κερατσίνι, επωφελούμενος από το γεγονός ότι ήταν μόνος μαζί της σε χρόνο κατά τον οποίο η μητέρα της βρισκόταν σε άλλο χώρο του σπιτιού με τη γιαγιά της.

Το κοριτσάκι, αδυνατώντας να σηκώνει πλέον τον βαρύ σταυρό του μαρτυρίου, αποκάλυψε στη μητέρα της όσα είχαν συμβεί και ύστερα από μήνυση που οι γονείς κατέθεσαν, ο 78χρονος συνελήφθη.