Την άμεση παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Γεωργίας Αδειλίνη, προκάλεσαν δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου σχετικά με γονέα που εισέβαλε σε σχολείο στα Καλύβια και επιτέθηκε σε καθηγήτρια του παιδιού του.

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έδωσε παραγγελία στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας να διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση για τη διακρίβωση τέλεσης αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αξιόποινων πράξεων.

Διαβάστε ακόμα: Καλύβια: Πατέρας μαθητή επιτέθηκε σε καθηγήτρια επειδή έβγαλε εκτός αίθουσας τον γιο του

Συγκεκριμένα η κυρία Αδειλίνη στην παραγγελία της αναφέρει: «Σας αποστέλλουμε τα συνημμένα δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου, σύμφωνα με τα οποία ο πατέρας ενός μαθητή εισέβαλε στον χώρο του σχολείου αλλά και μέσα σε τάξη στα Καλύβια και επιτέθηκε στους εκπαιδευτικούς και στη διευθύντρια, που επέβαλαν παιδαγωγικά μέτρα στον γιο του, επειδή εξύβρισε καθηγήτρια και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες προς διακρίβωση τέλεσης αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αξιόποινων πράξεων». 

Καλύβια: Ο άνδρας εισέβαλε στον χώρο σχολείου, μπήκε βίαια στη σχολική αίθουσα, απείλησε και εξύβρισε την καθηγήτρια 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά γι' αυτό το αδιανόητο περιστατικό, ο πατέρας του μαθητή, ο οποίος είχε τιμωρηθεί, εισέβαλε μέσα στην τάξη και επιτέθηκε στην καθηγήτρια του γιου του.

Το περιστατικό έγινε κατά τη διάρκεια μαθήματος, μπροστά στα μάτια των μαθητών, ενώ, σύμφωνα με τις μαρτυρίες εκπαιδευτικών, ο άνδρας εισέβαλε στο χώρο σχολείου, μπήκε βίαια στη σχολική αίθουσα, απείλησε και εξύβρισε την καθηγήτρια κι έκλεισε την πόρτα πάνω της, χτυπώντας τη στον ώμο.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο γραφείο της διεύθυνσης, όπου και επιχείρησε να υποκαταστήσει τη διευθύντρια, καθώς έδινε και αφαιρούσε τον λόγο από μαθητές, προσέβαλε και εξύβρισε εκπαιδευτικούς που βρέθηκαν στο γραφείο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cywughtilqzl)