Μια ακόμα αποκάλυψη έρχεται στο φως της δημοσιότητας για τον ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, ο οποίος κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Διαβάστε σχετικά: Πρώην εθελόντρια στον "Άλλο Άνθρωπο" αποκαλύπτει: Έκαναν δωρεές ρούχων και ο Πολυχρονόπουλος με τους συγγενείς του τα πωλούσαν (Βίντεο)

Ειδικότερα, ένας 25χρονος που καταγγέλλει ότι δέχτηκε απειλές, ύστερα από αποκαλύψεις που είχε κάνει σε Μέσα Ενημέρωσης ότι ο «Άλλος Άνθρωπος» και οι συνεργάτες του όχι μόνο καταχράστηκαν πολλές δωρεές, ενώ πήγαιναν με τα λεφτά από αυτές… στα μπουζούκια.

Εταιρεία-μυστήριο εμπλέκεται στην υπόθεση της κοινωνικής κουζίνας "Ο Άλλος Άνθρωπος" για το πώς διακινούσε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος τα χρήματα από τις δωρεές

Τις διαδρομές του χρήματος από δωρεές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που διακινούσε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ως «Άλλος Άνθρωπος» μέσω λογαριασμών συγγενικών του προσώπων και ίσως μιας εταιρείας-μυστήριο ερευνούν οι ελεγκτικές Αρχές.

Για την εταιρεία-«φάντασμα» μίλησε στην εκπομπή Live News στο MEGA ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος

Όπως είπε, η εταιρεία δημιουργήθηκε το 2016 και αρχικά ονομαζόταν «Ανθρώπινες εκφράσεις».

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, φαίνεται πως υπήρχε φιλική σχέση μεταξύ του αποθανόντος επιχειρηματία και της φίλης του Κώστα Πολυχρονόπουλου, η οποία πήγαινε συχνά μαζί του στα καταστήματα τυχερών παιχνιδιών.

Όπως είπε, όμως, από την πλευρά του κ. Πολυχρονόπουλο λένε πως αυτή η εταιρεία είχε δημιουργηθεί για να λαμβάνουν τα δελτία αποστολής από τα σούπερ μάρκετ για τις δωρεές.
Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyuozirx8jb5)

Απειλές σε 25χρονο για τις αποκαλύψεις του


Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος προχώρησε σε ακόμα μία αποκάλυψη για έναν άνθρωπο που έχει κάνει καταγγελία για την κοινωνική κουζίνα, ο οποίος δέχτηκε απειλές.

Όπως είπε ο αστυνομικός συντάκτης, πρόκειται για έναν 25χρονο, ο οποίος έχει κάνει καταγγελίες στα Μέσα Ενημέρωσης πως ο «Άλλος Άνθρωπος» και οι συνεργάτες του καταχράστηκαν δωρεές, ενώ πολλές φορές πήγαιναν με αυτές σε νυχτερινά κέντρα.

Σήμερα, Παρασκευή 02/02, μετέβη σε αστυνομικό τμήμα και υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων καθώς δέχτηκε επανειλημμένες απειλές με ανώνυμο τηλεφώνημα για εκείνον και την οικογένειά του.