Η Κρήτη είναι συγκλονισμένη από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή τον βόρειο οδικό άξονα του νησιού, στο ύψος της Λυγαριάς, με θύμα μια γιαγιά, μητέρα πρώην παίκτη του MasterChef.

Διαβάστε σχετικά: Κρήτη: Μητέρα παίκτη του MasterChef ήταν η 59χρονη που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο

Η 59χρονη γυναίκα που ήταν μητέρα του γνωστού σεφ Στάθη Αυγουστάκη βρήκε φρικτό θάνατο λίγες ώρες μετά τη σφοδρή σύγκρουση, ενώ το δύο ετών εγγονάκι της νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με την εκπομπή ‘’Αλήθειες με τη Ζήνα’’ του Star.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν ο οδηγός ενός βαν μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το αμάξι της 59χρονης, στο οποίο επέβαινε και η νύφη της με τον εγγονό της.
sef-3
sef-2
sef-1

Συντετριμμένος ο οδηγός του βαν που προκάλεσε το τροχαίο στην Κρήτη με θύμα τη μητέρα του πρώην παίκτη του MasterChef  Στάθη Αυγουστάκη


Ο 38χρονος οδηγός του βαν που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο μίλησε στην εκπομπή. Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος και δήλωσε συντετριμμένος, καθώς δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει το κακό που έχει προκαλέσει.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cytq0rrqiizt)

‘’Δεν έχω κοιμηθεί... Λυπάμαι πραγματικά για αυτό που έγινε... Το δρομολόγιο αυτό το κάνω τους τελευταίους τέσσερις μήνες... Έτρεχε πάρα πολύ, δεν κατάλαβα από πού ήρθε... Πάτησα απότομα φρένο και μετά μπουμ, τίποτα άλλο δε θυμάμαι... Δεν έτρεχα πολύ, έβρεχε κιόλας, δεν μπορείς να τρέξεις πολύ εκεί’’, υποστήριξε και πρόσθεσε ότι είναι τόσο σοκαρισμένος που θα επισκεπτεί ψυχολόγο.

‘’Δεν ήθελα να κάνω κακό... Ζητώ συγγνώμη... Δεν είμαι κανένας που δε με ενδιαφέρει, όπου μπορώ θα βοηθήσω... Αύριο μεθαύριο μπορεί να συμβεί και σε μένα’’, κατέληξε.