Εξακολουθεί να ταράζει την κοινωνία η υπόθεση του Κώστα Πολυχρονόπουλου, του ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», με τις αποκαλύψεις για την υπόθεση να είναι καταιγιστικές. Σημειώνεται ότι ο επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», κ. Πολυχρονόπουλος, ελέγχεται για απάτη ύψους 600.000 ευρώ και παραμένει καθημερινά στη δίνη των αποκαλύψεων, καθώς φαίνεται να χρησιμοποιούσε τα χρήματα των δωρεών για τζόγο.

Το LIVE NEWS παρουσιάζει μία αποκλειστική μαρτυρία που αφορά την ξανθιά γυναίκα που συνόδευε τον Κώστα Πολυχρονόπουλο στα καταστήματα τυχερών παιχνιδιών. 

Διαβάστε επίσης: Νέες αποκαλύψεις για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: "Έκανε λογαριασμό €7.500 στα μπουζούκια" - "Τσέπωσε €140.000 από δωρεά"

Ειδικότερα, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος προχώρησε σε μία αποκάλυψη, λέγοντας πως ο κ. Πολυχρονόπουλος πολλές φορές δεν πήγαινε μόνος του στο κατάστημα τυχερών παιχνιδιών, αλλά μαζί με μία κυρία.

Ο Πολυχρονόπουλος και η ξανθιά γυναίκα

Η ξανθιά γυναίκα είναι η σύντροφός του και ανήκει στον ευρύτερο καλλιτεχνικό χώρο. Το LIVE NEWS παρουσιάζει μία αποκλειστική μαρτυρία για εκείνη από θαμώνα πρακτορείου.

Ο θαμώνας μιλά αρχικά για τον ίδιο τον Κώστα Πολυχρονόπουλο, λέγοντας:

 «Ο άνθρωπος έπαιζε σε πολλά μηχανήματα, σχεδόν και κάθε μέρα. Έπαιζε ο άνθρωπος επί χρόνια εκεί. Έπαιζε 2 ευρώ πάντα. Όταν κέρδιζε γέλαγε και όταν έχανε δεν μίλαγε, τα μάζευε και έφευγε. Ποτέ δεν κράταγε λεφτά δηλαδή και να έπαιρνε μία μέρα, σε μία εβδομάδα δεν είχε τίποτα».

Σε σχέση με τη γυναίκα, είπε: «Η ξανθιά κυρία ήταν μαζί του τις περισσότερες φορές. Πολλές φορές έμπαινε, έκανε ότι δεν τον γνώριζε, πήγαινε κάπου αλλού. Της έστελνε λεφτά, της έστελνε φαγητό, παράγγελνε burger αυτός και σαλάτες και τέτοια, πακέτα τσιγάρα. Όταν ερχόταν εκεί πάντα έκανε παραγγελία φαγητό, συνήθως burger και σαλάτες».

 «Πάντα ατημέλητος, τις περισσότερες φορές ήταν που μαγείρευε και μύριζαν τα ρούχα του και πάντα ατημέλητος με το καπελάκι. Εγώ προβληματίστηκα στην αρχή, δεν ήξερα τι γινόταν, απλώς απέξω από το μαγαζί πάρκαρε το αμάξι του, το οποίο είχε αφίσες "Βοήθεια στην Ουκρανία". Είχε μία αφίσα μπροστά στο καπό και μία πίσω», πρόσθεσε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cytu0lpqjp2x)