Μπλοκαρισμένη είναι για ακόμη μια φορά η Λεωφόρος Κηφισού, καθώς λίγο μετά τις 11 σημειώθηκε τροχαίο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε στη Λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα ανόδου προς Λαμία λίγο πριν την Αθηνών – Κορίνθου. Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες, ωστόσο η κίνηση στο σημείο είναι αυξημένη.

Συγκεκριμένα, μπλοκαρισμένη είναι η Λεωφόρος Κηφισού από του Ρέντη μέχρι τη Λεωφόρο Αθηνών – Κορίνθου.

Προβλήματα παρατηρούνται όμως και σε άλλες μείζονες οδικές αρτηρίες της πρωτεύουσας. Συγκεκριμένα, "κόκκινη" είναι η Σταδίου, ενώ στην Πανεπιστημίου έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πανεπιστημίου λόγω του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου που είναι σε εξέλιξη, ενώ αναμένεται σταδιακά να κλείσουν και οι δρόμοι γύρω από την πλατεία Συντάγματος, καθώς η πορεία θα κατευθύνεται στη Βουλή.

Έτσι, έντονο κομφούζιο υπάρχει στη Βασιλίσσης Σοφίας (άνοδο και κάθοδο), ενώ συμφόρηση υπάρχει και στην Κηφισίας, αλλά και στην Αλεξάνδρας.

Η εικόνα από την κίνηση στους δρόμους λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι

kinisi-1-2-2024

Στην Αττική οδό, στον αντίποδα, ομαλή είναι η κυκλοφορία. Παραμένουν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Περιφ.Υμηττού, στο ρεύμα προς Κατεχάκη, στο ύψος των διοδίων Παλλήνης. Αριστερή λωρίδα κλειστή.


Δείτε live την κίνηση στους δρόμους