Νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας που προκαλεί φρίκη ήρθε στο φως της δημοσιότητας στον Βόλο. Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου επέβαλε ποινή φυλάκισης 11 μηνών, από τους οποίους θα εκτιθούν οι τρεις και οι υπόλοιποι θα ανασταλούν, σε 40χρονο. «Μου πέταξε οινόπνευμα μέσα στο στόμα και επάνω στα ρούχα μου και μου είπε πως θα με κάψει», ήταν τα λόγια της 35χρονης πρώην συζύγου του στο δικαστήριο στην κατάθεσή της για όσα έζησε στα χέρια του πρώην συντρόφου της στον Βόλο.

Σύμφωνα με το gegonota.news, πρόκειται για ένα ζευγάρι που πηγαίνει συχνά στο Αυτόφωρο, καθώς καταγγέλλουν συνέχεια ο ένας τον άλλον. Την περασμένη Δευτέρα (29.1.2024) σημειώθηκε ακόμα ένα επεισόδιο, με την 35χρονη να καταγγέλλει πως ο πρώην σύντροφός της τη χτύπησε και την έβρισε μπροστά στο 6,5 χρόνων παιδί τους.


Βόλος: "Μου έριξε οινόπνευμα στο στόμα για να με κάψει"

«Μπήκε μέσα στο σπίτι, αγνοεί ότι έχω κάνει εναντίον του ασφαλιστικά, παραβιάζει τους όρους της αναστολής. Με παρακολουθεί και κρύβεται στην αποθήκη του σπιτιού μου, με παρακολουθεί στη δουλειά. Μπήκε στο σπίτι και άρχισε να με βρίζει χυδαία. Ξέρει πως έχω κάνει επέμβαση στη μέση και άρχισε να με χτυπάει, να μου ρίχνει οινόπνευμα στα ρούχα και στο στόμα φωνάζοντας πως θα μου βάλει φωτιά. Τον φοβάμαι, είναι επικίνδυνος», είπε στους δικαστές η 35χρονη.

Ο συνομήλικος πρώην σύντροφός της αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι όλα αυτά είναι ψέματα, επειδή η 35χρονη θέλει να τον κλείσει στη φυλακή. Μάλιστα, είπε ότι τον τελευταίο καιρό βρίσκονται σε διαδικασία επανασύνδεσης και αρνήθηκε ότι εισέβαλε σπίτι της, αφού είπε ότι τις τελευταίες ημέρες μένει εκεί, παρότι γνωρίζει ότι η 35χρονη έχει άλλη σχέση.

Το δικαστήριο δεν τον πίστεψε. Καταδικάστηκε σε 11 μήνες μήνες φυλάκιση, με την υποχρέωση να εκτίσει τους τρεις.