Για τις κατηγορίες σε βάρος του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου για ξέπλυμα χρήματος μίλησε στον ΑΝΤ1 η γνωστή σεφ Γωγώ Δελογιάννη που έχει συνεργαστεί ως εθελόντρια στην κοινωνική κουζίνα “Ο Άλλος Άνθρωπος”, Γωγώ Δελογιάννη, ξεκαθαρίζοντας πως, ό,τι κι αν ισχύει, δεν μπορεί να αναιρεθεί το σημαντικό έργο που έχει γίνει.

«Δεν σας κρύβω ότι πολλοί άνθρωποι που πιστεύουμε στην αλληλεγγύη “φάγαμε κατραπακιά”. Ωστόσο περιμένουμε πάντα να δούμε ποια θα είναι η έκβαση από την πλευρά της Δικαιοσύνης» είπε η Γωγώ Δελογιάννη, σχολιάζοντας τα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες για τις δραστηριότητες του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου.


Γωγώ Δελογιάννη για Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: «Υπήρξε πολύ εμπνευστικός για μένα»

«Το πολύτιμο έργο αυτού του ανθρώπου και αυτής της πρωτοβουλίας δε μπορούμε να το αναιρέσουμε», ανέφερε η κ. Δελογιάννη, προσθέτοντας ότι «μόνο από τα δικά μου χέρια έχουν περάσει περισσότερες από 60.000 μερίδες φαγητού, άρα έγινε έργο και σε αυτό πρέπει να σταθούμε. Εγώ δεν αποκαθηλώνω κανέναν. Αυτός ο άνθρωπος υπήρξε πολύ εμπνευστικός για μένα, ίσως σε αυτό το πλαίσιο να ερμήνευσα και το ότι δεν είχε προσωπικό λογαριασμό».

Διαβάστε ακόμα: "Πικρή" γεύση για την Κοινωνική Κουζίνα: Μητέρα και αδελφή του Πολυχρονόπουλου επιβεβαίωσαν ότι οι δωρεές έμπαιναν στους λογαριασμούς τους

«Εγώ ακόμα κι αν καταδικαστεί, αλλά έχω την ευκαιρία, θα ξαναμαγειρέψω στο πλαίσιο του Άλλου Ανθρώπου για κόσμο που πεινάει. Η αλληλεγγύη είναι ένας από τους λίγους εναπομείναντες συνεκτικούς ιστούς της κοινωνίας. Αν σταματήσουμε να πιστεύουμε στην αλληλεγγύη, δεν θα έχουν μείνει και πολλά ιδανικά για να πιστέψουμε σε αυτά και προσωπικά δεν θέλω να ζω σε έναν κόσμο χωρίς τέτοια ιδανικά στα οποία θα μπορώ να πιστεύω» πρόσθεσε η γνωστή σεφ.


«Δεν είχα καταλάβει τίποτα»

Σε ερώτηση αν ποτέ είχε υποψιαστεί κάποια παράνομη δράση τόνισε: «Ασχολούμαι 11 χρόνια και δεν είχα καταλάβει τίποτα. Όσον αφορά το λογαριασμό τι να πω; Κάπου έπρεπε να κατατίθενται τα χρήματα αυτά. Το ποιος τα διαχειριζόταν όμως, δε μπορώ να το ξέρω. Στη δική μου αντίληψη πάντως, δεν είχαν υποπέσει καταγγελίες ούτε παράπονα πριν από τον έλεγχο που διενεργήθηκε. Τώρα για όσα διατυπώθηκαν μετά τον έλεγχο είναι γνωστό ότι ευδοκιμούν οι “μετά Χριστόν προφήτες”».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyrsx89uoms1)