Στην απομόνωση των φυλακών βρίσκεται η 39χρονη που σκότωσε βίαια με μαχαιριές τον 43χρονο στην Χαλκίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις 24/1 η 39χρονη βρίσκεται σε καραντίνα στο σωφρονιστικό ίδρυμα, καθώς είναι ανεμβολίαστη.

Η ίδια έχει επικαλεστεί ψυχολογικά προβλήματα και οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει άμεσα εξεταστεί από ψυχολόγο, ωστόσο δεν της έχει χορηγηθεί κάποια αγωγή.

Τη Δευτέρα αναμένεται να κάνει rapid test και να μπει σε θάλαμο στις φυλακές, ενώ θα ξεκινήσουν και τα επισκεπτήρια, όπως προβλέπει ο νόμος.

Χαλκίδα: "Δεν πήγα για να τον σκοτώσω, να του μιλήσω ήθελα"



Πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη την έχουν επισκεφτεί άτομα της οικογενείας της και της έχουν μεταφέρει προσωπικά αντικείμενα.

Σημειώνεται πως η 39χρονη επιμένει πως δεν ήθελε να σκοτώσει το 43χρονο θύμα, ενώ ανέφερε πως είχαν συνευρεθεί ερωτικά, με τον 43χρονο να το λέει παντού κι εκείνη να μην αντέχει την πίεση.

«Πριν χρόνια είχαμε συνευρεθεί συναινετικά. Ύστερα εκείνος το είπε παντού. Δεν άντεχα άλλο την πίεση. Πήγα να τον βρω για να του ζητήσω να πει όλη την αλήθεια για εμάς. Μου μίλησε χυδαία και εκεί θόλωσα… Δεν πήγα για να τον σκοτώσω, να του μιλήσω ήθελα», είπε η 39χρονη, συνεχίζοντας:

«Ζητάω συγγνώμη. Δεν ήταν τίποτα προσχεδιασμένο. Είχε συμβεί κάτι πριν 15 χρόνια που πυροδότησε μια απίστευτη φημολογία. Δεχόμουν αφόρητες πιέσεις από το οικογενειακό περιβάλλον ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια».