Ανησυχία επικρατεί στο 2ο νηπιαγωγείο Αγίου Δημητρίου, καθώς πάνω από τα κεφάλια των παιδιών δουλεύει ένας μεγάλος γερανός, με τους γονείς να φοβούνται να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο μη γίνει κάποιο ατύχημα.

Ο γερανός είναι στην περιοχή από το Σάββατο και κάνει εργασίες σε ανέγερση οικοδομής. Στο σημείο κλήθηκε και η Αστυνομία, χωρίς αποτέλεσμα.

"Μέσα στο νηπιαγωγείο έπεσε ένα τεραστίων διαστάσεων χαρτόνι"


Ο γονέας Δημήτρης Μαγγάκης αναφέρει στο OPEN και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος»: «Από τη Δευτέρα δεν έχουμε στείλει το παιδί στο νηπιαγωγείο γιατί ζούμε αυτόν τον εφιάλτη. Κουβαλώντας έναν κάδο, ο γερανός, μέσα στο νηπιαγωγείο έπεσε ένα τεραστίων διαστάσεων χαρτόνι και τα παιδιά ουρλιάξανε. Την Τρίτη είχε καλέσει η διευθύντρια την Αστυνομία. Ήμουν παρών όταν ήρθε το 100. Δεν είχε άδεια ακόμα χρήσης του γερανού, παρ' όλα αυτά δούλευε κανονικά και περιστρεφόταν πάνω από το νηπιαγωγείο, τον δρόμο, τις πολυκατοικίες. Η Αστυνομία δεν έκανε παύση εργασίας ως όφειλε».

«Εμείς δεν φέραμε το παιδί στο σχολείο, αλλά άλλοι γονείς που δουλεύουν αναγκάζονται και τα φέρνουν. Πώς δόθηκε άδεια σε αυτό να λειτουργεί και δίπλα στο δημαρχείο; Θέλουμε απαντήσεις και τις θέλουμε άμεσα», κατέληξε ο γονέας.