Θρήνος για τον θάνατο των δύο 19χρονων παιδιών, του Γιάννη και της Διονυσίας από το Αιγάλεω, που έχασαν τη ζωή τους σε φρικτό τροχαίο δυστύχημα αργά το βράδυ της Τετάρτης (23/1/2024) στη Βούλα.

Διαβάστε σχετικά: Τροχαίο στη Βούλα: "Ήταν σαν να έχει γίνει βομβαρδισμός, παντού κομμάτια από ΙΧ και άνθρωποι κάτω"

Στο φρικτό τροχαίο τα δύο παιδιά σκοτώθηκαν, ενώ οι δύο φίλοι τους που ήταν μαζί τους στο αυτοκίνητο τραυματίστηκαν, ο ένας σοβαρά.

Ο πατέρας του Γιάννη Κ., συγκλονισμένος, ανάρτησε στο facebook ένα μαύρο φόντο αντί φωτογραφίας, με τα μηνύματα συμπαράστασης να πέφτουν «βροχή» από συγγενείς και φίλους του ιδίου, αλλά και των παιδιών που έχασαν τη ζωή τους.

«Λόγια να πω δεν έχω και δεν νομίζω να υπάρχουν για τέτοιες ώρες, φίλε. Να ζήσετε να τον θυμάστε, να ζει μες στις καρδιές σας και όλων μας βέβαια. Καλό παράδεισο, Γιαννάρα....», αναφέρει ένας εκ των οικείων.

«Τα συλλυπητήρια είναι μια λέξη πολύ λίγη γι' αυτή τη στιγμή. Μόνο κουράγιο μπορώ να σας πω. Οι τρεις σας μια γροθιά να τα καταφέρετε - μία γνωστή της οικογενείας».

 «Κ.... συγνώμη, προσπαθώ να βρω κουράγιο να σε πάρω τηλέφωνο, αλλά δεν μπορώ! Δεν μου βγαίνει ούτε λέξη! Μείνετε δυνατοί αν γίνεται», είναι επίσης ένα από τα σχόλια συμπαράστασης.

«Ό,τι και να πεις ετούτες τις στιγμές δεν απαλύνουν τον πόνο των γονιών. Με ό,τι κουράγιο έχει απομείνει δεν βρίσκω λόγια να αρθρώσω. Συγγνώμη Κ.... δεν ξέρω τι να πω. Καλό κουράγιο σε όλους σας!!!», αναφέρουν σε άλλο μήνυμα.

Πώς σημειώθηκε το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα, με θύματα δύο 19χρονα παιδιά από το Αιγάλεω

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Τρίτης. Το ΙΧ που επέβαιναν τα τέσσερα νεαρά άτομα, με κατεύθυνση από Γλυφάδα προς Βουλιαγμένη, στη συμβολή της παραλιακής με τη Βουλιαγμένης, στην ελαφριά δεξιά στροφή, χτύπησε σε έναν φοίνικα, τον οποίο και έριξε, σε μία κολόνα, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, χτύπησε δύο αυτοκίνητα και κατέληξε με σφοδρότητα σε μαντρότοιχο.

Από τη σύγκρουση, οι δύο εξ αυτών, ο οδηγός και η συνοδηγός, ανασύρθηκαν νεκροί, ενώ οι φίλοι τους, που κάθονταν στα πίσω καθίσματα, ανασύρθηκαν βαριά τραυματισμένοι. Ο ένας πιο βαριά, ο άλλος πιο ελαφριά, αλλά και οι δύο σε σταθερή, ελεγχόμενη κατάσταση.

Κάτοικοι περιέγραψαν τη στιγμή της πρόσκρουσης κάνοντας λόγο για εκκωφαντικό θόρυβο, που ακούστηκε σαν «βομβαρδισμός», ενώ το σημείο έμοιαζε «σαν να έχει πέσει ρουκέτα στην Ουκρανία», αφού το μόνο που φαινόταν ήταν κομμάτια από ΙΧ και άνθρωποι στο οδόστρωμα.