Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε χθες λίγο πριν από τα μεσάνυχτα στη Μεσσηνία, στην ε.ο. Κυπαρισσίας - Φιλιατρών, με θύματα έναν 23χρονο και μια 15χρονη κοπέλα. Πιο συγκεκριμένα, στο 7ο χλμ. του δρόμου στο ύψος της Φαρακλάδας, Ι.Χ. αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, χτύπησε σε δέντρο και στη συνέχεια σε προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Άμεσα στο σημείο ειδοποιήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, που συνέδραμε με 3 οχήματα και 7 πυροσβέστες στις προσπάθειες απεγκλωβισμού.

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, η νεκρή από το τροχαίο δυστύχημα είναι 15 ετών και όχι 25, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί από την Αστυνομία.

Διαβάστε ακόμα: Μαραθώνας: Θλίψη για τον 42χρονο οδηγό ΙΧ που συγκρούστηκε με φορτηγό - Δύο δυστυχήματα στην ίδια οδό σε 4 μέρες


Μεσσηνία: Νεκροί 23χρονος και 15χρονη μετά το τραγικό τροχαίο

Δυστυχώς, λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα ανασύρθηκε νεκρός ο συνοδηγός του οχήματος, ένας 23χρονος άνδρας από την Κυπαρισσία, ο οποίος εκσφενδονίστηκε και βρέθηκε στο ποτάμι, ενώ βαριά τραυματισμένοι ήταν οι άλλοι δύο επιβαίνοντες, μία 15χρονη κοπέλα και ένας 31χρονος άνδρας, που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κυπαρισσίας λόγω της εξαιρετικά κρίσιμης κατάστασης της υγείας τους και τα ξημερώματα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η 15χρονη τραυματίας δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.

Προανάκριση για τα αιτία του δυστυχήματος διενεργεί το Α.Τ. Τριφυλίας.