Έσβησε η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής στην Κορινθία, σε εργοτάξιο του δήμου Βέλου - Βόχας.

Για να σβήσει η πυρκαγιά στο εργοτάξιο κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ενώ βρέθηκαν στο σημείο και περιπολικά της αστυνομίας, σύμφωνα με το τοπικό μέσο korinthostv.

Κατά τα τοπικά μέσα, όπως καταγγέλεται, ένας εμπρηστικός μηχανισμός τοποθετήθηκε στους πλαστικούς κάδους και αμέσως επεκτάθηκε ανεξέλεγκτα στον χώρο.

Η φωτιά μετά από προσπάθεια τέθηκε υπό έλεγχο.

Ο αντιδήμαρχος Γιάννης Μπουτσιούκος δήλωσε σχετικά: «Είναι αλητεία και αθλιότητα. Τα άρρωστα μυαλά που σκέφτηκαν και εκτέλεσαν αυτή την τραγική πράξη, θα βρεθούν και θα τιμωρηθούν όπως τους αξίζει. Τίποτα δεν θα μας πτοήσει. Η υπηρεσία καθαριότητας, αύριο το πρωί, θα είναι στους δρόμους, πιο αποφασισμένη από ποτέ. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει». Η δημοτική αρχή Μανάβη δεν τρομοκρατείται, ας το καταλάβουν μία για πάντα».

❓ ❓❓ ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ…!!!!! ΤΟ ΕΣΩΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ Άγνωστοι για την ώρα δράστες, στις 9,30, σήμερα το πρωί, έβαλαν φωτιά στο εργοτάξιο του δήμου Βέλου-Βόχας, στο Βέλο. Προσπάθησαν να κάψουν όλο τον στόλο και τον εξοπλισμό του δήμου, που σώθηκε την τελευταία στιγμή, χάρη στην αυτοθυσία των εργαζομένων, οι οποίοι, σε ελάχιστα λεπτά κατάφεραν να απομακρύνουν τα οχήματα και ιδιαίτερα τα απορριμματοφόρα.! Ο δήμαρχος Θανάσης Μανάβης, οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Μπουτσιούκος και Βαγγέλης Λυμπερόπουλος μαζί με τον Δημητρη Σαββίδη που βρέθηκαν αμέσως εκεί μαζί με 4 οχήματα της Πυροσβεστικής, κινητοποίησαν όλες τις δυνάμεις του δήμου και πρόλαβαν να σώσουν τα οχήματα. Η ανταπόκριση των εργαζομένων μας ήταν συγκινητική και σε ελάχιστα λεπτα ήταν ΟΛΟΙ στις θέσεις τους και έδωσαν μάχη με τις φλόγες! Ο εμπρηστικός μηχανισμός τοποθετήθηκε στους πλαστικούς κάδους και αμέσως επεκτάθηκε ανεξέλεγκτα στον χώρο. Η φωτιά μετά από προσπάθεια τέθηκε ευτυχώς υπό έλεγχο και ευχαριστούμε την Πυροσβεστική για την άμεση ανταπόκριση της. Γεμάτος οργή οι αντιδήμαρχος Γιάννης Μπουτσιούκος δήλωσε: «Είναι αλητεία και αθλιότητα. Τα άρρωστα μυαλά που σκέφτηκαν και εκτέλεσαν αυτή την τραγική πράξη, θα βρεθούν και θα τιμωρηθούν όπως τους αξίζει. Τίποτα δεν θα μας πτοήσει. Η υπηρεσία καθαριότητας, αύριο το πρωί, θα είναι στους δρόμους, πιο αποφασισμένη από ποτέ. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει». Η δημοτική αρχή Μανάβη δεν τρομοκρατείται, ας το καταλάβουν μία για πάντα». Νεώτερα σε λίγο… Γραφείο Τύπου Δήμου Βέλου-Βόχας

Δημοσιεύτηκε από Μανάβης Θανάσης- Δήμος Βέλου-Βόχας στις Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2024