Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν σήμερα για τη νέα σοκαριστική υπόθεση της μαστροπείας ανηλίκων στον Κολωνό.

Πρόκειται για μία 25χρονη κοπέλα που συνελήφθη την Κυριακή ύστερα από μαρτυρία ανήλικης πως την οδήγησε στη σεξουαλική εκμετάλλευση. Η κατηγορούμενη αφέθηκε ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές τον μήνα σε Α.Τ.

Η κατηγορούμενη, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε την κατηγορία όπως της αποδίδεται και ισχυρίστηκε ότι αφενός δεν γνώριζε ότι η καταγγέλλουσα είναι ανήλικη και αφετέρου ότι η ίδια είναι τοξικοεξαρτημένη.

Ελεύθερος αφέθηκε και ο 63χρονος άνδρας, ο οποίος φέρεται πελάτης του κυκλώματος. Και αυτός αρνήθηκε την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής. Όπως υποστήριξε, δεν γνώριζε ότι τα κορίτσια είναι ανήλικα. Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε ο όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης σε Α.Τ. και της καταβολής εγγυοδοσίας 5.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχουν ήδη κριθεί προσωρινά κρατούμενοι η περιβόητη Λορέλα και ένας ακόμα άνδρας 34 ετών, γνωστός ως Πέτρος ο φωτογράφος, ενώ ένας 55χρονος πελάτης αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Οι έρευνες συνεχίζονται και το επόμενο διάστημα δεν αποκλείεται να εκδοθούν κι άλλα εντάλματα σύλληψης.