Μάθημα ζωής δίνει ένας επαγγελματίας αθλητής του ράγκμπι, ο οποίος σώθηκε από θαύμα όταν βρέθηκε κάτω από τις ρόδες βυτιοφόρου στη Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος αποδίδει τη σωτηρία του στη σκληρή προπόνηση που έκανε επί χρόνια. Την συγκλονιστική ιστορία του παρουσίασε το κεντρικό δελτίο του Star.

Διαβάστε επίσης: Μεσολόγγι – Ραγδαίες εξελίξεις: Εξετάζεται ως συνεργός του κρεοπώλη ο 36χρονος – Τέσσερα άτομα στο ‘’κάδρο’’ των ερευνών – Συναλλαγές τοκογλυφίας στο επίκεντρο

Ο Στάθης Παπαδόπουλος, επαγγελματίας αθλητής του ράγκμπι με διεθνεις διακρίσεις για τη χώρα μας, φοβάται να κλείσει τα μάτια του. Φοβάται γιατί κάθε φορά έρχονται μπροστά του οι σκηνές τρόμου που έζησε αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα που πάλευε να ξεφυγει από τις ρόδες του βυτιοφόρου.

«Ήμουν κάτω από το βυτιοφόρο και έβλεπα να κάνει όπισθεν και να πλησιάζουν τα σίδερα το κεφάλι μου. Ένιωσα ότι θα με κόψει στα δύο... Νιώθω ότι αθλούμουν όλα αυτά τα χρόνια για αυτή τη στιγμή, για να σώσω τη ζωή μου», δήλωσε συγκινημένος.

Ο αθλητής του ράγκμπι που παρασύρθηκε από βυτιοφόρο στη Θεσσαλονίκη ''πάλευε'' 45 ημέρες για τη ζωή του στη ΜΕΘ

Το πρωινό της 26ης Σεπτεμβρίου ξεκίνησε νωρίς για τις δουλειές του. Τελικά βρέθηκε να «παλεύει» για τη ζωή του 45 μέρες διασωληνωμένος σε καταστολή στο νοσοκομείο Άγιος Παύλος της Θεσσαλονίκης.

Τέσσερις μήνες μετά δεν έχει οριστεί ακόμη το δικαστήριο για το ατύχημα. Πλέον, προσπαθεί να διαχειριστεί τη νέα  πραγματικότητα στη ζωή του. Έχει πολύ δρόμο μπροστά του, έως ότου καταφέρει να περπατήσει ξανά χωρίς πατερίτσες και να ξεκινήσει πάλι τις σκληρές του προπονήσεις.