Αποκάλυψη σχετικά με μία εκτέλεση της Greek Mafia, έκανε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο αστυνομικός συντάκτης του ‘’Βήματος’’ και των ‘’Νέων’’ Βασίλης Λαμπρόπουλος. Το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη αναφέρει ότι μέλη της Greek Mafia εκτέλεσαν συμβόλαιο θανάτου στην Αττική το 2022 από λάθος εκτίμηση.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονίες Σκαφτούρου και Ρουμπέτη: Έτσι έλυσε το παζλ και οδηγήθηκε στους εκτελεστές η ΕΛΑΣ

Συγκεκριμένα, τον Απρίλιο του 2022 είχε δολοφονηθεί ο Γιάννης Σκαφτούρος, δύο μήνες μετά δολοφονείται ένας επιχειρηματίας στον Γέρακα, που σχετιζόταν με εμπόριο καυσίμων.

Η ‘’κατά λάθος’’ εκτέλεση της Greek Mafia στο Γέρακα δύο μήνες μετά τη δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου

Για την εκτέλεση στον Γέρακα, τότε οι αστυνομικοί είχαν την εντύπωση ότι είχε γίνει σαν εκδικητική ενέργεια, καθώς οι εκτελεστές πίστευαν ότι ο δολοφονηθέντας σχετιζόταν με την εκτέλεση του Γιάννη Σκαφτούρου.

Με τα τωρινά δεδομένα που έχουν προκύψει όμως, εκτιμάται ότι η εκτέλεση του επιχειρηματία στον Γέρακα είχε γίνει κατά λάθος.

Στην δικογραφία επίσης περιλαμβάνεται και ένας διάλογος μεταξύ των μελών της Greek Mafia που αναφέρει ο ένας εξ αυτών χαρακτηριστικά: ‘’Μου αρέσει πολύ να σκοτώνω και χωρίς να σκοτώνω δεν έχει νόημα η ζωή μου’’.