Και δεύτερο στίγμα κινητού βρέθηκε στο σημείο όπου χάθηκε ο 31χρονος Μπάμπης στο Μεσολόγγι. Πρόκειται για στοιχείο που δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση και αφορά στο δεύτερο πρόσωπο που έχει τεθεί στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Το πρόσωπο αυτό φέρεται να επικοινώνησε με το φερόμενο ως ύποπτο 50χρονο κρεοπώλη τη νύχτα που εξαφανίστηκε ο Μπάμπης, καθώς είναι ο τελευταίος που τον είδε πηγαίνοντάς τον για κυνήγι. Πληροφορίες αναφέρουν πως από την έρευνα των Αρχών προέκυψε πως τη νύχτα της εξαφάνισης το στίγμα του κινητού του 36χρονου που επικοινώνησε με τον κρεοπώλη εντοπίζεται κοντά στο σημείο όπου εξαφανίστηκε ο 31χρονος.

Την ίδια νύχτα, οι δύο άνδρες φέρονται να επικοινώνησαν μέσω διαδικτυακών εφαρμογών, χωρίς όμως ακόμα να έχει γίνει γνωστό το περιεχόμενο της συνομιλίας τους. Ειδικότερα, αν και την περισσότερη ώρα το κινητό του κρεοπώλη ήταν κλειστό, ο άνδρας φέρεται να το άνοιξε για λίγα λεπτά και να επικοινώνησε με τον 36χρονο.

«Παρέδωσα το κινητό, ώστε οι Αρχές να ερευνήσουν αν θέλουν κάτι, καθώς έχω μωρό παιδί και δεν έχω τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να είμαι διαθέσιμος. Έχουμε καταθέσει στις Αρχές όσες φορές μάς κάλεσαν, με τελευταία φορά την Τρίτη. Δεν γνωρίζουμε τι έχει γίνει, δεν μας λένε από τις Αρχές κάτι, αναμένουμε κι εμείς. Μας είπαν ότι σύντομα θα έχουμε εξελίξεις», είπε στην ίδια εκπομπή ο 36χρονος.


Η μήνυση της οικογένειας του Μπάμπη

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τη μητέρα και τις δύο αδελφές του 31χρονου Μπάμπη, Κώστας Δημόπουλος, κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων για εγκληματική ενέργεια. Ο δικηγόρος κατέφθασε στο γραφείο της Εισαγγελίας συνοδευόμενος από τη μία από τις αδελφές του αγνοουμένου από τις 4 Ιανουαρίου. «Κατατέθηκε μήνυση ενώπιον της κυρίας εισαγγελέως Πρωτοδικών Μεσολογγίου από την πλευρά της οικογένειας και συγκεκριμένα από τις δύο αδελφές του και τη μητέρα του για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως κατά αγνώστων δραστών και τυχόν εμπλεκόμενων έτερων δραστών κι επιπρόσθετα για το αδίκημα της ψευδής καταθέσεως κατ’ εξακολούθηση την οποία έχει τελέσει όλες αυτές τις ημέρες ο συγκεκριμένος ύποπτος, ο οποίος ερευνάται από τις Αρχές», αναφέρει ο κ. Δημόπουλος.

Η οικογένεια του Μπάμπη εξακολουθεί να πιστεύει ότι τα άτομα που συνέβαλαν στην εγκληματική ενέργεια και στην εξαφάνιση του 31χρονου είναι περισσότερα από ένα. Όσον αφορά ειδικότερα τις έρευνες, αυτές και σήμερα επικεντρώνονται στην περιοχή της Ευαγγελίστριας στο αεροδρόμιο του Μεσολογγίου, ενώ είναι σε αναμονή το περιεχόμενο από την ανάκτηση μηνυμάτων από τα κινητά τηλέφωνα του κρεοπώλη και του 36χρονου φίλου του.

Με πληροφορίες από την Ontime