Ένα ακόμη καταγραφικό με υλικό από το επίμαχο βράδυ της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου έφτασε πριν από λίγη ώρα στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Μεσολογγίου. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι αστυνομικοί κατάφεραν και εντόπισαν ένα βίντεο το οποίο θα υποστεί επεξεργασία προκειμένου οι αστυνομικοί να αποκτήσουν πρόσβαση σε νέες εικόνες που θα βοηθήσουν στις περαιτέρω έρευνες.

Διαβάστε σχετικά: Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: "Σε περίπτωση που έχουμε εγκληματική ενέργεια, ένας ξέρει πού είναι κρυμμένο το πτώμα"

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί συγκεντρώνουν όλα τα ευρήματα, μεταξύ των οποίων και τις δεκάδες καταθέσεις που έχουν λάβει από πρόσωπα τόσο από το περιβάλλον του αγνοούμενου όσο και από το περιβάλλον του βασικού υπόπτου, ο οποίος εξακολουθεί να δηλώνει πλήρη άγνοια για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ.

Οι αντιφάσεις είναι διαρκείς, τα ευρήματα των αστυνομικών από κάμερες ασφαλείας διαψεύδουν τους ισχυρισμούς του 50χρονου επιχειρηματία, ο οποίος θα κληθεί σύντομα για ακόμα μία κατάθεση από τους αστυνομικούς. Μόνο που αυτή τη φορά θα αναγκαστεί να εξηγήσει τι συνέβη το μοιραίο βράδυ και να δώσει πειστικές απαντήσεις.

Η αποκάλυψη συγκρατούμενου του 50χρονου που φέρεται να εμπλέκεται στην εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι: "Εκεί που είναι δεν θα τον βρουν ποτέ. Έμπλεξα"

Νωρίτερα σήμερα, ένας εκ των τριών συγκρατουμένων του το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν είχε συλληφθεί για οπλοκατοχή, αποκάλυψε στους τηλεοπτικούς σταθμούς Star και MEGA πως ο 50χρονος του εκμυστηρεύτηκε ότι «εκεί που είναι δεν θα τον βρουν ποτέ. Έμπλεξα». Ο βασικός ύποπτος, μάλιστα, έκανε διαρκείς ερωτήσεις στον άνδρα για το πώς είναι η ζωή στις φυλακές Κορυδαλλού, λέγοντας ανά διαστήματα «έμπλεξα, άσε, έμπλεξα».

Για τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Μεσολογγίου η υπόθεση πλέον είναι ξεκάθαρη. Η επικοινωνία με τον εισαγγελέα είναι διαρκής και πλέον, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είναι θέμα χρόνου οι εξελίξεις.

Δείτε βίντεο του MEGA: