Τον απόλυτο τρόμο βίωσε ένα λαχειοπώλης στον Βόλο, καθώς άγνωστοι του έστησαν ενέδρα και την ώρα που ο άνδρας επέστρεφε σπίτι του, τον έσυραν μέσα, τον φίμωσαν και τον μαχαίρωσαν στα πλευρά, απαιτώντας να τους αποκαλύψει πού έχει χρήματα.

Εκείνος άρχισε να φωνάζει για βοήθεια, με τους δράστες να τρέπονται σε φυγή, εγκαταλείποντάς τον αιμόφυρτο.

Το σπίτι του θύματος βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Βόλου και είναι ένα υπόγειο διαμέρισμα σε κεντρική πολυκατοικία.

*Διαβάστε εδώ: Πολυτεχνειούπολη: Νέα καταδρομική επίθεση κουκουλοφόρων στο ΕΜΠ (Εικόνες)

Όπως είπε ο λαχειοπώλης στην τοπική ιστοσελίδα taxydromos.gr, οι δράστες, πιθανότατα χρήστες ναρκωτικών ουσιών, ήταν κρυμμένοι σε μία γωνία.

Ο ίδιος δεν τους αντιλήφθηκε, μέχρι την ώρα που έβαλε το κλειδί στην εξώπορτα της εισόδου της πολυκατοικίας.

Με την απειλή μαχαιριού, οι δύο άγνωστοι τον έσυραν μέσα στο σπίτι και του φίμωσαν το στόμα.

Όταν αντιστάθηκε, ένας εκ των δύο τον μαχαίρωσε στα πλευρά, ενώ ο άλλος έκανε φύλλο και φτερό το μικρό υπόγειο, δίχως όμως να βρει κάτι αξιόλογο.

Έπειτα, και οι δύο τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο λαχειοπώλης τραυματισμένος άρχισε να καλεί σε βοήθεια.


Αναζητούνται οι δράστες

Στο σημείο έσπευσε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου για τη λήψη στοιχείων από τη σήμανση, ενώ οι δράστες δεν έχουν εντοπιστεί.

Ο λαχειοπώλης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου παρέμεινε νοσηλευόμενος για αρκετές ημέρες, προκειμένου να αναρρώσει πλήρως από τα τραύματά του.

Ευτυχώς δεν κινδύνευσε η ζωή του και έχει επιστρέψει ξανά στην ενεργό δράση, στον δρόμο, πουλώντας λαχεία, ενώ βρίσκεται σε αναζήτηση νέας στέγης, καθώς όπως εκμυστηρεύτηκε στην ιστοσελίδα, νιώθει την ανάγκη να αλλάξει περιβάλλον μετά από την τραυματική εμπειρία που βίωσε.