Στο «κόκκινο» είναι από νωρίς το πρωί της Τρίτης 16 Ιανουαρίου, οι δρόμοι στην Αττική, καθώς πολλή κίνηση παρατηρείται στους κυριότερους οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου.

Δείτε LIVE την κίνηση στους δρόμους ΕΔΩ

Δείτε το δελτίο κίνησης στους δρόμους για την Αττική από την Τροχαία ΕΔΩ
Δείτε το δελτίο κίνησης στους δρόμους για τη Θεσσαλονίκη από την Τροχαία ΕΔΩ

Η κίνηση στους δρόμους στις 08:30

Πού έχει κίνηση στους δρόμους

Στον Κηφισό, στο ρεύμα ανόδου η κίνηση ξεκινάει από το ύψος της Λένορμαν μέχρι το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας. Στο ρεύμα καθόδου η κίνηση ξεκινάει από το ύψος της Αττικής Οδού μέχρι το Αιγάλεω.

Στην Αττική Οδό καθυστερήσεις σημειώνονται στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο: 20'-25' από κόμβο Φυλής έως κόμβο Κηφισίας, 10'-15΄ στην έξοδο για Λαμία και καθυστερήσεις 5'-10΄ στην έξοδο για Λαμία,στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

«Ουρές» χιλιομέτρων σημειώνονται επίσης στη Λεωφόρο Κηφισίας και στη Μεσογείων ενώ δύσκολη είναι αυτή την ώρα η διέλευση στη Λεωφόρο Ποσειδώνος από το ύψος του Παλαιού Φαλήρου μέχρι και τον Άλιμο.

Σύγκρουση τεσσάρων οχημάτων έχει προκαλέσει κυκλοφοριακό κομφούζιο στη Λεωφόρο Κηφισίας. Το τροχαίο έγινε στο ρεύμα προς Αθήνα με τις συνθήκες να παραμένουν ακόμα αδιευκρίνιστες. Η κίνηση ξεκινάει από το ύψος του ΚΑΤ μέχρι το ύψος του Παραδείσου.

Αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους του Πειραιά και στο κέντρο της Αθήνας.