Η Αστυνομία, εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσει και να συλλάβει τον 23χρονο Ρομά ο οποίος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια τον 4χρονο γιο της συντρόφου του στα Μέγαρα.

Διαβάστε επίσης: Μέγαρα: "Εάν δεν σκοτώσω εγώ παιδί, δεν θα τελειώσω μαζί σου" – Οι απειλές του 24χρονου στη μητέρα του 4χρονου στα Μέγαρα (Βίντεο)

Οι αστυνομικοί «χτενίζουν» τους καταυλισμούς εντός και εκτός Αττικής την ώρα που ο μικρός Ραφαήλ εξακολουθεί να δίνει «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή.

Μάλιστα, στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» διακομίστηκαν, εκτός από τον 4χρονο από τα Μέγαρα, και τα τρία μεγαλύτερα αδέρφια του, ηλικίας 11, 10 και 8 έτων, κατόπιν αυτεπάγγελτης αστυνομικής προδικαστικής έρευνας και παραγγελίας από την Εισαγγελία Ανηλίκων Αθηνών και οι περιγραφές τους για τον ξυλοδαρμό συγκλονίζουν.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις των κακοποιημένων αδερφών από τα Μέγαρα:

Μιλώντας στo Star, ο μικρός Πάνος από το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται μίλησε για τον εφιάλτη που ζούσαν στα χέρια του συντρόφου της μητέρας τους. Ο αδερφός του, ο Μάριος, δείχνοντας και τα δικά του χτυπήματα στο κεφάλι από σίδερο, περιέγραψε την κακοποίηση του μικρού Ραφαήλ.

«Περνούσατε άσχημα μέσα στο σπίτι;» ακούγεται να ρωτάνε τον μικρό Πάνο ο οποίος απαντά καταφατικά ενώ στην ερώτηση «Τι έκανε δηλαδή αυτός ο άνθρωπος;» απάντησε: «Μας χτύπαγε». Ο αδερφός του ο Μάριος δείχνοντας και τα δικά του χτυπήματα στο κεφάλι, είπε: «Τον είχε σηκώσει και τον είχε σκάσει κάτω» ενώ στην ερώτηση «Και μετά έπιασε το σίδερο και σε χτύπησε;» απάντησε καταφατικά. Στην κάμερα εξέφρασε και την επιθυμία του να γίνει αστυνόμος όταν μεγαλώσει.