Απρόβλεπτες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση της ανθρωποκτονίας στο Βόλο, με τον πατέρα να σκοτώνει τον κουνιάδο του όταν η κόρη του αποκάλυψε ότι ο θείος της την βίαζε από τα 9 της χρόνια.  Το ερώτημα αν ο δολοφονημένος φερόμενος ως βιαστής είχε ανάλογη δράση και σε άλλες κοπέλες φαίνεται ότι θα ερευνήσουν οι αρχές, ενώ ο πατέρας του κοριτσιού και καθ’ ομολογίαν δολοφόνος ζητά έρευνα στο laptop του θύματος που φέρεται να βίαζε την κόρη του από τα 9 της χρόνια.

Την ίδια ώρα η σύζυγος του δράστη και αδελφή του θύματος κρατάει αποστάσεις και μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον αδερφό της.

Στο υπόμνημα που θα καταθέσει στην απολογία του ο 50χρονος πατέρας του Βόλου που προέβη στη δολοφονία του φερόμενου βιαστή της κόρης του θα υπάρχει και αίτημα να εντοπιστεί και να ανοιχτεί ο ηλεκτρονικός υπολογιστής του να ερευνηθεί αν υπάρχουν και άλλα βίντεο του 33χρόνου και ποια ήταν η αλληλογραφία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τι λέει η πλευρά του 50χρονου

Η πλευρά του 50χρονου εκτιμά ότι δεν μπορεί μόνο η 18χρονη σήμερα κόρη του να έχει πέσει θύμα του 33χρονου για αυτό και βάζουν θέμα ανάκτησης και για σβησμένα βίντεο αλλά και για το κινητό τηλέφωνο.

Την ίδια ώρα, αίσθηση προκαλεί το γεγονός – όπως λέει στο Live News άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον της 18χρονης-  ότι ο 32χρονος, που έπεσε νεκρός, πήγαινε ανά τακτά χρονικά διαστήματα ακόμα και στο σχολείο της μικρής.

Ο πατέρας της κοπέλας που φέρεται να βίαζε το θύμα αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.